LJETNI KAMP NA SVEUČILIŠTU U OXFORDU

Kamp za polaznike od 14 do 17 godina

ŠKOLA

Linacre College je jedan od fakulteta koji čine Sveučilište u Oxfordu. Jedan je od novijih fakulteta i osnovan je 1962. godine, dok je glavna zgrada iz 1886. Kampus se nalazi u blizini poznatih sveučilišnih parkova i nekoliko minuta hoda od najpoznatijih lokacija u središtu grada. Lokacija fakulteta je izvrsna za studente koji žele istraživati ovaj povijesni grad i proživjeti iskustvo studiranja na britanskom sveučilištu. Fakultet se ističe po svom interdisciplinarnom pristupu obrazovanju, nudeći studentima mogućnost proučavanja različitih akademskih disciplina i spajanja znanja iz različitih područja. Ovaj fakultet posebno je fokusiran na istraživanje i inovacije te potiče suradnju među studentima i znanstvenicima iz različitih disciplina.

Grad Oxford je čaroban grad smješten u južnoj Engleskoj, poznat po svojoj bogatoj akademskoj povijesti, prekrasnoj arhitekturi i živahnoj atmosferi. Grad je poznat po istoimenom sveučilištu i fakultetima koji su dio Sveučilišta, a svaki fakultet ima bogatu povijest i specifičan karakter. Osim akademskih institucija, grad obiluje fascinantnim znamenitostima poput Bodleian Library, jedne od najstarijih biblioteka u Europi, i po svojim zelenim površinama, poput prekrasnih parkova i vrtova. Ovaj grad je služio i kao nadahnuće poznatoj britanskoj autorici J.K.Rowling za pisanje Harry Pottera.

Ovaj jezični tečaj je idealan za polaznike koji su pri kraju srednjoškolskog obrazovanja i još nisu sigurni što žele studirati.  Polaznici ovdje imati priliku odabrati i učiti predmete iz STEM područja, biomedical sciences i humanities. Ovo je odlična prilika za studente koji žele doživjeti iskustvo jednog fakultetskog semestra, naročito za one koji planiraju upisati jedan od fakulteta na Sveučilištu Oxford.

Polaznici će biti smješteni na kampusu u dvokrevetnim sobama sa kupaonicom.

 

GENERAL INFORMATION

 

Dob 14 - 17 godina
Smještaj Na kampusu
Nastava 20 školskih sati tjedno

Održava se

30.06. - 27.07.2024.
Putuje se Nedjelja - subota
Trajanje 2 - 4 tjedna
Grupa  

 

JEZIČNI TEČAJ

Ljetni tečaj traje između dva i četiri tjedna tijekom kojih će polaznici moći se okušati u raznim akademskim područjima: STEM područje, biomedical sciences i humanities. Unutar dva tjedna proći će kroz 4 stupnja u odabranom području. Svi profesori i popratno osoblje koji rade u kampu su ili studenti ili i sami studirali na Sveučilištu Oxford ili Cambridge.
Ovaj ljetni kamp je odličan za polaznike koji će uskoro započeti sa svojim sveučilišnim obrazovanjem, bez obzira je li to na fakultetima Oxford i Cambridge ili negdje izvan Velike Britanije. Ovaj tečaj će polaznicima pružiti iskustvo studiranja i pružiti mogućnost da dublje urone u područja koja žele studirati. Jedan od nastavnih sati uključuje i radionicu na kojoj će se polaznicima pružiti podrška oko prijave na Sveučilište Oxford ili Cambridge.

Tijekom dva tjedna, polaznici će ići na 3 cjelodnevna izleta u London, Cambridge i terensku nastavu koja je povezana sa odabranim akademskim područjem.

 

DOSTUPNI AKADEMSKI TEČAJEVI I PREDMETI

 

Polaznici biraju između jednog od tri modula u ponudi:

 

STEM

BIOMEDICAL SCIENCES

HUMANITIES

Tehničke znanosti Medicina Pravo
Matematika Psihologija Ekonomija
Fizika Kemija Politka
Računalstvo Biologija Povijest

 

Ukoliko polaznik ostane 4 tjedna, moguće je odabrati dva od tri modula u ponudi, bez ponavljanja gradiva.

CIJENA UKLJUČUJE

  • Smještaj na kampusu u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama
  • Puni pansion
  • Materijali za učenje
  • 3 cjelodnevna izleta, uključujući i terensku nastavu koja je povezana sa odabranim akademskim područjem
  • Wi-Fi
  • Svečana večera 
  • Putno osiguranje
  • Potvrdu o završetku tečaja
  • Prijevoz u dolasku nedjeljom, a u odlasku subotom od/do zračne luke Heathrow ili Gatwick između 10 - 22h 

CIJENA TEČAJA

 ISTRAŽIVANJE SVEUČILIŠNIH PREDMETA

2 tjedna 6099 €
4 tjedna 11494 €

 

Ukoliko je potreban transfer iz zračne luke van zadanog vremenskog okvira od 10h do 22h ili drugim danima, potrebno je dodatno platiti.

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka