KAMP ENGLESKOG JEZIKA I PSG NOGOMETNI KAMP

Kamp za polaznika od 8 do 17 godina

Polaznici će imati priliku učiti engleski i trenirati nogomet poput pariških prvaka Paris Saint-Germaina. Ljetne škole pružaju ugodno iskustvo učenja engleskog jezika zajedno s prvoklasnim nogometnim treninzima u sklopu The Paris Saint-Germain Academy UK. Polaznici će moći birati između dvije lokacije u dvije škole: Rossal School i Mount St Mary's College. Obje škole su na izvrsnoj lokaciji, nude izvanredan smještaj i sportske sadržaje. Ovaj jezični tečaj engleskog jezika je namijenjen za polaznike sa svim razinama znanja engleskog jezika.

ŠKOLE

ROSSALL SCHOOL (8 – 12 godina, 13 – 17 godina)

Škola Rossall se nalazi na jednoj od najljepših obala Engleske, okružena prekrasnim krajolikom i fantastičnim plažama. Polaznici će imati raspored pun satova engleskog, nogometnih treninga i izleta na poznate stadione gdje ćete moći posjetiti klubove nogometnih legendi poput Ronalda i Davida Beckhama u Manchester Unitedu i dom njihovih rivala na stadionu Anfield u Liverpoolu.

Škola Rossall nalazi se u srcu zelenog Lancashirea u blizini uzbudljivih gradova Manchestera, Liverpoola, Yorka i Leedsa. Škola ima svoju privatnu plažu gdje se polaznici mogu zabavljati na suncu i upijati morsku atmosferu sa svojim novim prijateljima. Škola ima nevjerojatne sadržaje uključujući zid za penjanje, teretanu, terene za squash, teren za sve vremenske uvjete, teniske terene, unutarnji grijani bazen i centar za Astronomiju i svemirske znanosti.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkom kupaonicom. Djeca većinom sobe dijele sa polaznicima drugih nacionalnosti kako bismo ih potaknuli da govore engleski izvan učionice i sklapaju nova prijateljstva. Roditelji mogu zatražiti da njihovo dijete dijeli sobu s određenim prijateljem(ima) i to će biti razmotreno, ali ne može uvijek biti zajamčeno.
Polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama za druženje gdje mogu gledati televiziju, igrati društvene igre… U učeničkom domu se nalazi se i prostorije za učenje koje su opremljene ormarićima gdje polaznici mogu pospremiti svoje dragocjenosti.

MOUNT ST MARY'S COLLEGE (10 – 17 godina) - samo za grupe

Ova škola je smještena u krajoliku Derbyshirea u blizini slikovitog nacionalnog parka Peak District.
Škola pruža odlične uvijete za nogometne treninge, a sadrži i vrhunski opremljenu teretanu i prostoriju za utege. Polaznici će ujutro imati engleskog jezika, nogometne treninge poslijepodne s Paris Saint-Germain Academy i društvene aktivnosti navečer sa svojim novim prijateljima. Škola je dobro smještena za obilaske stadiona Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Liverpoola. Škola je udaljena 45 minuta od zračne luke u Manchesteru

U obje škole prehrana je ključna kako bi polaznici imali dovoljno energije za učenje i za nogometni trening. Zdravi i uravnoteženi obroci bit će posluženi uz razne opcije dostupne u vrijeme obroka na bazi švedskog stola. U vrijeme odmora bit će dostupne grickalice, voće i sokovi, a sve je to uključeno u cijenu programa.

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni većinom u jednokrevetnim sa vlastitim kupaonicama, a ponekad u višekrevetnim sobama. Djeca većinom sobe dijele sa polaznicima slične dobi, ali drugih nacionalnosti kako bismo ih potaknuli da govore engleski izvan učionice i sklapaju nova prijateljstva. U učeničkom domu polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama gdje mogu se družiti, gledati televiziju, igrati društvene igre…

GENERAL INFORMATION

Dob: 8 - 17 godina
Smještaj: Na kampusu
Nastava: 25 sati nogometnih treninga tjedno
20 školskih sati engleskog jezika tjedno
Putuje se: Nedjelja - subota

Održava se:

07.07. - 03.08.2024. (Rossall School)
14.07. - 10.08.2024. (Mount St Marty's College)
Trajanje: 2 tjedna
Veličina grupe: Maksimalno 14 polaznika

 

PARIS SAINT-GERMAIN ACADEMY

Ovaj nogometni kamp je otvoren za djevojčice i dječake, od 8 do 17 godina. Polaznici će ujutro pohađati satove engleskog jezika, a u popodnevnim satima nogometne treninge. U večernjim satima može biti daljnjih nogometnih treninga ili specijaliziranih radionica uključujući; prehranu, snagu i kondiciju, analizu utakmica itd.

Ovaj nogometni kamp provode UEFA treneri koji će pomoći polaznicima usavršiti vještine vladanja loptom, driblinga, dodavanja, šutiranja i zračnih vještina. Nogometni kamp je namijenjen za polaznike svih razina nogometnih vještina, a treneri će blisko surađivati sa svakim djetetom kako bi prilagodili trening njihovoj razini.


U sklopu nogometnog kampa polaznici će srijedom i nedjeljom ići u posjete stadiona. Ovo su primjeri planiranih posjeta stadiona:

 • Stadion Manchester City
 • Stadion Manchester United
 • Stadion Liverpool Football Club

CIJENA UKLJUČUJE

 • 20 školskih sati engleskog jezika tjedno
 • 25 sati nogometnih treninga tjedno
 • Smještaj na kampusu
 • Puni pansion
 • 2 posjeta stadiona u jednom tjednu
 • Nastavni materijali
 • Diploma o završetku tečaja
 • Nike nogometna oprema (kratke hlačice, majca i čarape)

CIJENA PO POLAZNIKU

CIJENA ZA 2 TJEDNA

Nogometni kamp i jezični kamp engleskog jezika 2701 €
Intenzivni nogometni program (40 sati tjedno) 2584 €

 

Škola Rossall: 

Transfer od/do zračne luke u Liverpoolu se naplaćuje 300 eura
 

Škola Mount St Marys College (samo za nogometne klubove i grupe):

Transfer od/do zračne luke u Manchesteru se naplaćuje 323 eura

Transfer od/do zračne luke Leeds Bradfort se naplaćuje 294 eura

UM usluga: 152 €

 

Neobavezne nadoplate:

 • Analiza podataka igrača i prsluk: 90 €/tjedan
 • PSG Academy UK trenerka: 115 €
 • PSG Academy polo majica: 48 €

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka