KAMP FRANCUSKOG I ENGLESKOG U ŠVICARSKIM ALPAMA

Kamp za polaznike od 12 do 17 godina

ŠKOLA

Jezični kamp će ugostiti polaznike u chaletu u srcu Alpa, udaljenoj 1 sat i 15 minuta od Ženeve i 50 minuta od Lausanne. Selo Champery se nalazi na 1050 m nadmorske visine u regiji Chablais, koja je rasprostranjena preko Švicarske i Francuske, te je jedno od najstarijih turističkih odredišta u Švicarskoj. U selu Champery se nalaze šarmantni mali dućani, barovi, restorani i višenamjenski sportski centar sa širokim spektrom sportskih i rekreacijskih sadržaja. Pozicija kampa u srcu Alpa nudi polaznicima širok izbor aktivnosti kao što su planinarenje, kajakarenje, penjanje po drveću i mnoge druge aktivnosti.

Polaznici će provesti 2 tjedna u učenju engleskog ili francuskog jezika i istovremeno uživati u fantastičnom izboru sportskih i rekreacijskih aktivnosti i zadivljujućoj planinskoj pozadini. Jezični kamp nudi aktivnosti u području umjetnosti (slikanje, crtanje, fotografija, pjevanje, improvizacija) i razne druge aktivnosti (društvene igre, disko i talent show, potrage za blagom). Postoje i organizirani izleti u gradove (Ženeva, Lausanne, Montreux), tematskim parkovima (Aquaparc) i posjeti muzejima (sjedište UN-a, tvornica čokolade, tvornica sira).

SMJEŠTAJ

Polaznici će biti smješteni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom. Polaznici imaju besplatan pristup internetu i multi-sportskom centru (badminton, košarka, rukoment, mali nogomet, bazen, klizalište). Jezični kamp nudi saunu i hamam. Polaznici imaju pristup zajedničkim prostorijama poput dnevnog boravka, multimedijskih prostora, učionica i blagovaonici.  

GENERAL INFORMATION

Dob 12 - 17 godina
Smještaj Na kampusu
Nastava  28 školskih sati tjedno engleskog ili francuskog jezika
Održava se Ljeto 2024. (datumi između 30.06. i 27.07.)
Putuje se Nedjelja - subota
Grupa Maksimalno 9 polaznika
   

 

JEZIČNI TEČAJEVI

Jezični tečaj francuskog jezika se održava u razdoblju od 30.06. do 27.07. Nastava podrazumijeva 28 školskih sati tjedno. Nastava uključuje jutarnje vježbe govora, čitanja i razumijevanja. Poslijepodne je posvećeno pisanju i projektima u kojima se jezik primjenjuje u praksi. Vokabular i gramatika uče se kroz praksu u svakodnevnim situacijama kao što je predstavljanje sebe, davanje mišljenja o aktualnim događajima ili proučavanje različitih tema. Poslije nastave, polaznici će moći sudjelovati u zajedničkim aktivnostima ili uzeti dodatne sate jezika.

 

DATUMI 2024.

30.06. - 27.07. - intenzivni tečaj

Jezični tečaj engleskog jezika se održava u razdoblju od 30.06. do 27.07. Nastava podrazumijeva 28 školskih sati tjedno. Nastava uključuje jutarnje vježbe govora, čitanja i razumijevanja. Poslijepodne je posvećeno pisanju i projektima u kojima se jezik primjenjuje u praksi. Vokabular i gramatika uče se kroz praksu u svakodnevnim situacijama kao što je predstavljanje sebe, davanje mišljenja o aktualnim događajima ili proučavanje različitih tema. Poslije nastave, polaznici će moći sudjelovati u zajedničkim aktivnostima ili uzeti dodatne sate jezika.

 

DATUMI 2024.

30.06. - 27.07. - intenzivni tečaj

CIJENA UKLJUČUJE

  • 28 školskih sati odabranog jezika tjedno
  • Nastavni materijali
  • Smještaj na kampusu
  • Organizirane društvene aktivnosti
  • Organizirane večernje aktivnosti
  • Puni pansion (lunch paketi tijekom izleta)
  • Transfer od zračne luke Ženeva do škole i nazad u određenim satima
  • Ulaznice na sve organizirane aktivnosti

CIJENA PO POLAZNIKU

2 TJEDNA 

Intenzivni tečaj 5830 €
Intenzivni tečaj + 2 individualna sata jezika 5990 €

 

Grupni transfer koji je uračunat u cijenu intenzivnog tečaja se odnosi na dolaske nedjeljom (u specifično vrijeme) i odlaske subotom u 9 sati.

Individualni transfer (u oba smjera): 996 €

Dodatni tjedan: 2702 €

 

GALLERY

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Ispuni obrazac i zakaži termin za savjetovanje s našim obrazovnim savjetnikom.

ZAKAŽI SAVJETOVANJE

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka