PRAVO

Otkrijte nova pravna rješenja s globalnom dimenzijom

Pravo je povezano sa gotovo svim područjima suvremenog života, a tiče ​​se pitanja vezanih za poslovanje, ekonomiju, politiku, okoliš, međunarodne odnose i trgovinu. Ono pruža smjernice za rješavanje problematičnih sukoba i slučajeva, pružajući okvir za istraživanje i razumijevanje različitih društava i kultura. Studij prava korisna je priprema ne samo za pravnu karijeru, već i za širok raspon profesionalnih i životnih uloga i situacija. Pravo nije lako studirati i da bi bili uspješni, studenti moraju biti dobro organizirani i imati jake analitičke sposobnosti za tumačenje studija slučaja i pravne teorije.

Kako izgleda studij prava?

U svakoj se zemlji studij prava uglavnom fokusira na relevantni pravni sustav. Nastava se izvodi kroz kombinaciju predavanja, seminara, rada u grupama, prezentacija, razrednih rasprava, "refleksija" i praktične nastave iz prava u sudnici, koja pomaže studentima u ovladavanju važnim pravnim vještinama poput istraživanja i analize, javnog govora i formiranja argumenata. Tipičan kurikulum uključuje proučavanje osnovnih teorija i načela prava, poput pravosuđa, ugovornog prava, građanskih prava i društvenog ugovora između građana i vlade. Obvezni ili dodatni moduli mogu biti medijsko pravo, nasljedno pravo, kazneno pravo, korporativno pravo, useljeničko pravo, porezno pravo, vojno pravo i drugi.

Što možeš s diplomom?

Korporacije, osiguravajuća društva, konzultantske tvrtke i zdravstvene ustanove često traže stručnost odvjetnika s diplomom pravnika. Osim u takvim organizacijama, pravnici mogu raditi u odvjetničkim uredima kao pravni zastupnici, pravni pomoćnici ili pravni administratori. Postoje i druge mogućnosti u kaznenom pravosuđu, provedbi zakona i kibernetičkoj sigurnosti s pozicijama kao što su pravni službenik, policajac, istražitelj i detektiv. Većina studenata koji diplomiraju pravo u inozemstvu to čine s namjerom da postanu odvjetnici međunarodnih tvrtka ili uz individualnu praksu. Mnogi napreduju u hijerarhiji svog ureda na razinu partnera. Drugi se ostvaruju kao suci na različitim razinama, tužitelji, bilježnici, pravni savjetnici, političari i drugi.

SMJEROVI

Studiji u području prava

 • Law
 • International law
 • Administrative law
 • National law
 • Business law
 • European law
 • Technological law
 • Legal research
 • Civil law
 • Public law
 • Criminal law
ZEMLJE U KOJIMA SE MOŽE STUDIRATI PRAVO

ZEMLJE

ŠTO BI TE JOŠ MOGLO ZANIMATI?

IELTS pripremni tecajevi

Ispiti profesionalne orijentacije

Motivacijsko pismo

OBRATITE SE NAŠEM SAVJETNIKU

DOGOVORI KONZULTACIJE

Ispuni obrazac i dogovori konzultacije s našim obrazovnim savjetnikom

REZERVIRAJ

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka