Otkrij koristi studija u Njemačkoj! Upoznaj University of Cologne WiSo-Faculty!


Zanima te diplomski studij u Njemačkoj i to na engleskom jeziku? Znaš li da njemačka sveučilišta nude nisku školarinu? Ali ne znaš koji bi studij? Nastavi čitati dalje jer predstavljamo ti novo sveučilište koje se nalazi u gradu Kölnu.O sveučilištu i WiSo fakultetu


University of Cologne je jedno od najstarijih i najvećih sveučilišta u Njemačkoj te broji preko 50 000 studenata i 200 studijskih programa. Nalazi se na listi 150 najboljih sveučilišta na svijetu, stoga ne iznenađuje da je dom preko 6 000 profesora, te se ponosi sa svoja dva Nobelova dobitnika: Peter Grünberg (Nobelova nagrada iz fizike) i Kurt Adler (Nobelova nagrada za kemiju).


Osim što imaju snažnu akademsku zajednicu, vrlo su im važne teme poput jednakosti, spolne ravnopravnosti, obiteljskih vrijednosti i inkluzije kako bi poboljšali standard života svojim studentima. Stoga ne čudi činjenica da samim time imaju niz savjetodavnih ureda koji su uz tebe kroz sve važnije događaje: dolazak na studij, tijekom tvog studija te karijernim savjetovanjem nakon studija.


Faculty of Management, Economics and Social Sciences poznatije kao WiSo Faculty, akademska je sastavnica Sveučilišta u Kölnu koja više od stoljeća njeguje tradiciju izvrsnosti obrazujući generacije poduzetnika, ekonomista i političkih znanstvenika. Kao jedna od najvećih njemačkih visokoobrazovnih institucija u tom području, WiSo Faculty redovno spada među najbolje fakultete u području ekonomije u Njemačkoj.


Studenti ovog sveučilišta dobit će vrhunsko obrazovanje kombinirano s najpoznatijim gostujućim predavačima i vezama u najboljim njemačkim i svjetskim tvrtkama.

Sveučilište ima EQUIS akreditaciju koja se dodijeljuje najboljim svjetskim studijskim programima zaposlovanje i menadžment te je jedino njemačko sveučilište primljeno u CEMS mrežu najboljih diplomskih studijskih programa u menadžmentu (MIM).


Dostupni diplomski studiji na engleskom jeziku:


MSc Business Administration - Corporate Development

MSc Business Administration - Accounting and Taxation

MSc Business Administration - Finance

MSc Business Administration - Marketing

MSc Business Administration- Supply Chain Management

MSc Economic Research

MSc Economics

MSc Health Economics

MSc Information Systems

MSc International Management (CEMS MIM)

MSc Sociology and Social Research

MA Political Science

Double Master’s Programme Business Administration

Double Master's Programme Demography and Social Inequality

Double Master's Programme Economics

Double Master's Programme European Studies

Double Master's Programme Health Economics and Management


Također je dostupan i jedan preddiplomski studij na engleskom jeziku - BSc Management, Economics & Social Sciences.


Grad Köln


Grad Köln je četvrti grad po veličini u Njemačkoj, te je smješten na poznatoj rijeci Rajni. Jedan je od najstarijih gradova u Njemačkoj, a osnovali su ga stari Rimljani. Diše bogatom povijesti, a jedno od svjetski poznatih građevina je svakako prekrasna Kölnska katedrala. Osim povijesti, ono je gospodarsko i ekonomske središte brojnih poduzeća – kao što je recimo RTL.


Kada govorimo o noćnom studentskom životu – Köln ima odgovor i na to! U Zülpicherovoj ulici je bar za barom, te je top mjesto za izaći i odmoriti malo od studentskog života.


Ako želiš saznati više o ovom sveučilištu posjeti naš virtualni sajam 29.10. kada ćeš imati priliku izravno pričati s predstavnicima sveučilišta iz udobnosti svog doma! Prijavi se putem linka.

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041