IntegralEdu sudjeluje u projektu informiranja za mlade

31.01.2024

U suradnji s udrugom CINAZ iz Zadra sudjelujemo u nizu aktivnosti koje će informirati mlade sa zadarskog područja o različitim temama


Savjetnici Integral Edukacijskih Programa pridružili su se zadarskoj udruzi za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ u provedbi projekta Info centar za mlade Zadar koji je namijenjen kvalitetnom informiranju i educiranju mladih uz raznolik sadržaj, a sve to uz potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade RH.


Projekt Info centar za mlade omogućit će mladima sa zadarskog područja da sudjeluju u brojnim aktivnostima, predavanjima i radionicama stvarajući most između informacija, obrazovanja i društvenog angažmana. Projekt će mladima ponuditi brojne informacije i alate vezane za teme poput financijske pismenosti, razvoj poduzetništva, vještine poslovne komunikacije, unapređenje mentalnog zdravlja, informativne kampanje, javne akcije, putopisna predavanja, radionice recikliranja i mnoge druge. IntegralEdu kao savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu, pridružit će se projektu informirajući mlade o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu kao i programima kulturološke razmjene u SAD-u. Ove edukativne aktivnosti osmišljene su s ciljem poticanja raznolikog osobnog i profesionalnog razvoja mladih. 


Rad Info centra za mlade obuhvaća dva ključna aspekta: individualni pristup korisnicima, ostvaren kroz osobni dolazak i digitalnu komunikaciju, te organizirane grupne aktivnosti. Program projekta usklađen je s Nacionalnim programom za mlade i Planom implementacije Garancije za mlade. Kroz suradnju s drugim udrugama, relevantnim službama, javnim institucijama te stručnim pojedincima, Info centar gradi mrežu podrške za mlade. Također, projekt aktivno uključuje i volontere kako bi dodatno obogatio svoje kapacitete i pridonio zajedničkom cilju podrške mladima, a mlade potiče na brojne oblike volontiranja, ali i mobilnosti u sklopu europskih projekata i inicijativa kao što su Erasmus+ i Europske snage solidarnosti.


IntegralEdu obrazovni savjetnici redovito podržavaju inicijative i projekte koje imaju za cilj informirati mlade pružajući im alate i znanja koja će im koristiti u budućnosti te poboljšati njihovu kvalitetu života.

Ključne riječi:
zanimljivosti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka