Osvoji stipendiju za srednju školu u Velikoj Britaniji

15.02.2024

Kings Education nudi do 50% popusta na iznos školarine za škole Kings London, Oxford, Brighton ili Bournemouth!


King's Education, jedna od vodećih institucija za srednjoškolsko obrazovanje, s bogatom akademskom tradicijom, sofisticiranim kurikulumom i međunarodnim okruženjem, otvara natječaj za stipendije.

Stipendije za srednju školu King's Education su prilika za mlade ljude da ostvare svoje akademske i karijerne ambicije. Ove stipendije ne samo da podržavaju učenike u njihovom obrazovanju, već i potiču izvrsnost i liderstvo.

Jedna od ključnih vrijednosti King's Education je kvalitetno obrazovanje koje je dostupno svima, bez obzira na socioekonomski status. Stipendije za srednju školu osmišljene su kako bi se osiguralo da talentirani učenici imaju priliku ostvariti svoj puni potencijal, bez nepotrebnih ograničenja. Važno je napomenuti da stipendija samo umanjuje troškove školarine do 50%, a ne odnosi se na troškove boravka i hrane. Više o uvjetima natječaja nalazi se na linku.

Ovaj program stipendija nudi financijsku podršku za školovanje učenika u renomiranim srednjim školama  Kings London, Kings Oxford, Kings Brighton ili Kings Bournemouth. Uz to, stipendisti imaju pristup različitim edukativnim resursima i podršci koja im pomaže da uspješno savladaju svoje školske izazove.

Kriteriji za dodjelu stipendija uključuju akademsku izvrsnost, aktivno sudjelovanje u školskim i izvannastavnim aktivnostima te potrebu za financijskom podrškom. Kandidati koji ispunjavaju ove kriterije mogu se prijaviti na natječaj za stipendiju.

Kings Colleges

Kings Colleges uključuje četiri vrhunske škole diljem Velike Britanije koje učenike pripremaju za najbolja sveučilišta, a nude A-levels, GCSE i Foundation kurikulume.


Kings Bournemouth najstarija je Kings škola i smještena je u popularnom ljetovalištu Bournemouthu. Škola nudi različite tečajeve engleskog jezika, kao i pripremne programe za sveučilišne studije. Svojim bogatim nastavnim programom, stručnim nastavnicima i poticajnim okruženjem, Kings Bournemouth pruža potpunu podršku studentima u njihovom akademskom i osobnom razvoju, nudi individualan pristup, stručno se osoblje u potpunosti posvećuje učenicima koji uče unutar i izvan učeionice - primjerice odlaskom u muzeje, izlete, obilaskom novih mjesta i lokacija, znanstvenim eksperimentima i slično. Kampus nudi i nekoliko smještajnih jedinica te omogućuje učenicima potpuni doživljaj internata.


Kings Brighton je smještena u jednom od najživahnijih i najkulturnijih gradova u Velikoj Britaniji - Brightonu, u novootvorenoj zgradi iz 2017. godine. Škola broji 220 studenata i prima učenike od 14 godina na više. Preko 35 zemalja zastupljeno je u studentskom tijelu, a čak 200 od 220 učenika i živi u internatu. Kings Brighton također nudi izvrsne uvjete za učenje, uključujući moderno opremljene učionice, knjižnicu, studijski centar s računalima te pristup raznim online resursima i alatima za učenje. Uz to, Kings Brighton nudi sveobuhvatnu podršku studentima, uključujući savjetovanje o akademskim i karijernim pitanjima, smještajne opcije te podršku za sveučilišne prijave i daljnje studije. 


Kings London škola smjestila se u srcu Londona, jednog od najuzbudljivijih i najkulturnijih gradova na svijetu. Škola nudi širok spektar programa engleskog jezika, pripremnih tečajeva za sveučilišne studije te specijalizirane tečajeve za poslovni engleski i akademsko pisanje. Kings London nudi širok raspon dodatnih nastavnih aktivnosti kao što su vijeće učenika, yoga/pilates klub, košarkaški klub, tekstilni klub, šahovski klub, itd.


Kings Oxford nalazi se u predgrađu Cowley, nedaleko od centra Oxforda. Oxford njeguje izvanrednu sveučilišnu tradiciju i kulturnu baštinu. Nastavni programi su temeljeni na visokim akademskim standardima i prilagođeni su različitim potrebama i razinama znanja studenata. Svojim stručnim i predanim nastavnicima, Kings Oxford pruža poticajno okruženje za učenje i osobni razvoj, potičući studente da ostvare svoj puni potencijal.


 

Za sve informacije vezane za natječaj za stipendije te Kings Education programe, lokacije i školarine, kontaktirajte naše savjetnike koji će vam pružiti informacije ta vam pomoći pri prijavi za izabrani program. Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije na linku.

Povezane vijesti

Škola Taunton nudi deset stipendija talentiranim m...

Razlog je obilježavanje 25 godina postojanja škole, a uspješni kandidati dobit će stipendiju u iznosu od 25% popusta na cijenu školarine. Tko se može prijaviti za stipendiju Pro...
19.05.2021 Vidi više

King's College Online nudi povoljne cijene školari...

Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. ...
02.04.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka