Natječaj za stipendiju za srednju školu u Velikoj Britaniji

Osvoji Kings Education stipendiju koja za 50% umanjuje školarinu na prestižnim srednjim školama Kings College u Velikoj Britaniji!

veljača 8-8 čet.-pet.
8.02 - 8.03.2024
00:00 - 00:00 sati
Online

Sa svojom dugom i bogatom akademskom tradicijom, sofisticiranim kurikulumom i međunarodnim okruženjem, srednjoškolsko obrazovanje u Velikoj Britaniji otvara vrata prema upisu najboljih svjetskih sveučilišta. Za ambiciozne i motivirane učenike, internati iz međunarodne obrazovne grupe Kings Education nude prvoklasno obrazovanje uz atraktivne financijske uvjete.
 
Sudjelujte u ekskluzivnom natječaju Integrala i Kings Educationa i osvojite stipendiju koja umanjuje troškove školarine do 50% za škole Kings London, Kings Oxford, Kings Brighton ili Kings Bournemouth!
 

📍Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku! Sudjelovanje je potpuno besplatno, a dobitnik stipendije bit će proglašen nekoliko dana nakon prezentiranja odabrane teme. 

 

PAZITE: potrebno je prijaviti se što prije jer selekcija uključuje i zadatke koji učenici moraju pripremiti. 

Također, popust se odnosi isključivo na cijenu školarine, a pobjednik natječaja morat će platiti drugi dio školarine te troškove smještaja.

Sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVITE SE!

UVJETI ZA SUDJELOVANJE

Iskoristite priliku!

Budući stipendisti moraju biti učenici 8. razreda osnovne ili 1., 2. ili 3. razreda srednje škole.

 

Kandidati moraju priložiti:

  • ocjene posljednje dvije godine školovanja, prevedene na engleski jezik,
  • motivacijsko pismo na engleskom jeziku,
  • kopiju putovnice ili osobne iskaznice.

Kings Education

Jedna od vodećih grupa međunarodnih srednjih škola u Velikoj Britaniji!

Kings Education nudi posebno osmišljene obrazovne programe za uspješnu integraciju u britanski obrazovni sustav, kao i za pripremu za upis na elitna britanska i američka sveučilišta. Njihova je misija pružiti akademsko obrazovanje i napredne jezične vještine mladim ljudima diljem svijeta koji planiraju studirati u zemljama engleskog govornog područja. Kroz svoju bogatu paletu programa, profesori u ovim školama  usmjereni su na cjelovit razvoj studenata, pomažući im da postignu osobni rast i obrazovni uspjeh prema individualnim sposobnostima i potrebama.

 

 

Zašto Kings Education?

  • Zajamčen upis na 100 najboljih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama.
  • 83% učenika koji su završili Kings primljeni su na top 100 sveučilišta, a 50% njih započinje studij na sveučilištima koja se nalaze u top 50 u SAD-u.
  • "Pathways programs" za siguran upis na Ivy League sveučilišta.
  • "Bridge programs" za 100% zajamčen upis na 30 najboljih britanskih sveučilišta.
  • Pripreme za Oxford i Cambridge, kao i za medicinske fakultete.
     

RASPORED

PROGRAM NAMIJENJEN RODITELJIMA I TESTIRANJU UČENIKA.

Do 28. veljače: prijave 

29. veljače: objava popisa tema za prezentaciju
Tjedan dana prije prezentacije učenici će dobiti popis tema te će moći odabrati jednu od deset ponuđenih tema i pripremiti prezentaciju u trajanju od 7 do 10 minuta. Od učenika se traži kvalitetno istraživanje, priprema za prezentaciju te uvjerljiva argumentacija!

8. ožujka: Testiranje engleskog jezika za učenike i usmeno prezentiranje teme koju su unaprijed odabrali i pripremili

                    prezentacija za roditelje i djecu: "Britanski obrazovni sustav i nastavak obrazovanja na nekom od top britanskih sveučilišta!"

8. ožujka: intervju s komisijom

9. ožujka: predstavnik Kings Education grupe, Thomas Santini-Mayer, bit će prisutan na fizičkom izdanju World Education Faira u Hotelu Dubrovnik; sudjelovanje na sajmu je besplatno, a možete osobno upoznati predstavnika najboljih škola u Velikoj Britaniji te saznati sve informacije koje vas zanimaju!

 

Do kraja ožujka: objavljivanje rezultata natječaja za stipendiju (učenici će primiti e-mail s odlukom)

Upute za prezentacije učenika:

Usmeno izlaganje:

 

Učenici moraju izabrati jednu od deset predloženih tema i pripremiti izlaganje u trajanju 7-10 minuta. Naglasak se stavlja na istraživanje i dobru pripremu, kao i promišljanje o čvrstim argumentima za razgovor o odabranoj temi. Prezentacija bi trebala biti više kritička no opisna. Učenici mogu koristiti natuknice, ali ne čitati s papira. Također, mogu koristiti PowerPoint, ali najviše 8 slajdova!

 

Teme za prezentacije:

- objava tema 29. veljače

 

Bodovi se dodjeljuju s obzirom na sljedeće kriterije: organizacija, vokabular i gramatika, neverbalna komunikacija, dubina istraživanja i razumijevanje odabrane teme.

Sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVITE SE.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka