Studentski krediti za IntegralEdu klijente


U suradnji s ERSTE bankom za naše klijente smo pripremili posebnu pogodnost - studentski kredit s povoljnim kamatnim stopama. Možeš ga koristiti za financijski boost studiranja u inozemstvu ili za lakši odlazak na Work and Travel ili usavršavanje putem programa Internship USA.

Iznos kredita: od 3.750,00 kn do 290.000,00 kn. Kredit je u kunama, a fiksna kamatna stopa od 4,19% do 4,39%. Period otplaćivanja sam/a biraš - između 6 i 120 mjeseci.

Za što sve možeš koristiti ovaj kredit:

  • troškovi školarine studiranja i srednjih privatnih škola u inozemstvu;

  • troškovi školovanja kao što su smještaj, prehrana, studijska putovanja, udžbenici i oprema;

  • jezični tečajevi u inozemstvu;

  • plaćanje Work and Travel programa;

  • plaćanje Internship USA programa

Korisnik kredita je obvezan dostaviti Banci sljedeće instrumente osiguranja kredita: izjava suglasnosti o zapljeni primanja i zadužnica potvrđene kod javnog bilježnika.

Otplata kredita može biti ugovorena u mjesečnim anuitetima, obrocima i ratama. Točan broj i iznos mjesečnih anuiteta, obroka ili rata ovisi o ugovorenim elementima ugovora o kreditu kao što su kamatna stopa i rok otplate.

Klijent u svakom trenutku može podnijeti pisani zahtjev za prijevremenu otplatu kredita, djelomično ili u cijelosti, bez naplate naknade za prijevremenu otplatu kredita.

Ukoliko te zanima više informacija, slobodno nam se javi za detalje na info@integraledu.hr