Rekordno niske školarine za studij u Nizozemskoj!

Dobre vijesti za sve buduće i sadašnje studente na sveučilištima u Nizozemskoj – nizozemska vlada najavila je da će svim studentima prepoloviti sveučilišne naknade za akademsku godinu 2021./2022.!


Studij u Nizozemskoj nikad povoljniji; slika je preuzeta s unsplash.com

Za studente prve godine preddiplomskih studija koji svoje obrazovanje započinju u rujnu ove godine školarina će iznositi samo 542 eura, a za ostale trenutne studente na nizozemskim sveučilištima smanjit će se s 2168 na 1084 eura. Važno je napomenuti da će upola niže cijene školarina vrijediti samo za akademsku godinu 2021./2022. Trenutno se očekuje konačna odluka vlade o ovom prijedlogu.


Kada je u pitanju odabir studija u inozemstvu, Nizozemska je jedno od najbrže rastućih odredišta upravo zbog povoljnih, a sada i još povoljnijih, školarina te vrlo pogodnog sustava financiranja studenata putem bespovratnih sredstava i subvencija koje država nudi, kako za pokrivanje sveučilišnih, tako i životnih troškova.


Također, Nizozemska je 2018. ukinula radne dozvole za hrvatske studente što je velika pogodnost za sve one koji uz studij žele raditi, a na temelju minimalno 56 radnih sati mjesečno studenti imaju pravo i na dodatno sufinanciranje.


Još jedan od razloga zbog kojih je Nizozemska izrazito popularna studentska destinacija je velik izbor kvalitetnih studijskih programa na engleskom jeziku u raznim područjima, od inženjeringa do psihologije.


Za više informacija o studijskim programima, stipendijama, uvjetima financiranja i studiju u inozemstvu općenito kontaktirajte nas putem linka i dogovorite svoje prve besplatne konzultacije!

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041