Još uvijek možeš prijaviti studij u Velikoj Britaniji!

Donosimo dobre vijesti za sve maturante koji se još premišljaju oko izbora studija i sveučilišta! Od 6. srpnja u Velikoj Britaniji kreće UCAS Clearing – kasne prijave na studij u Velikoj Britaniji!Proces prijave je manje kompliciran nego inače i tvoju prijavu možemo obrati u jednom danu. Položi maturu s željenim ocjenama i ne brini o polaganju IELTS ispita jer brojna britanska sveučilišta prihvaćaju ocjenu 4 ili više sa A ili B razine engleskog jezika na državnoj maturi! Uvjeti ovise o sveučilištu.


Neka od tih sveučilišta su:


Coventry University

University of Essex

University of Portsmouth

Aberystwyth University

De Montfort University

Nottingham Trent University

Middlesex University

University of Northampton

University of Greenwich


Prijavom studija u akademskoj godini 2020./2021. kao EU student imaš pravo na podizanje studentskog zajma za školarinu. Zajam vrijedi sve do završetka studija. Iskoristi priliku jer ovo je zadnja godina kad imaš to pravo! Za prijave na studij u 2021. godini pravo na zajam neće vrijediti.

Točan popis dostupnih studija znat ćemo idući tjedan. Do tad, prati naše stranice za više informacija. Sve informacije o kasnim prijavama možep pogledati na linku.

Zanima te kasna prijava na studij u UK ili drugdje? Javi se našim obrazovnim savjetnicima na info@integraledu.hr ili putem linka. Studij u Velikoj Britaniji te čeka!

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041