Besplatni tečajevi na UK sveučilištima


Na studije u inozemstvu se svi prijavljujemo s istim kvalifikacijama – završenom srednjom školom i državnom maturom. Ali, ono što sveučilišta uzimaju u obzir i posebice cijene su vještine stečene izvannastavnim aktivnostima koje vas razlikuju od svih ostalih kandidata istih kvalifikacija.

Budući da trenutno svi pokušavamo pronaći način kako kvalitetno popuniti vrijeme, izdvojili smo za tebe nekoliko besplatnih online tečajeva koji bi ti mogli biti od velike koristi.

1. Computer Sciences

Coventry University

  • The Cyber Security Landscape

  • Razumijevanje promjenjivih sistema odgovornih za računalnu sigurnost

  • Usvajanje odgovarajućih tehnika za primjenu sigurnosnih postupaka

University of Reading

2. Business

Coventry University

3. Psychology

University of Liverpool

University of Reading

Coventry University

Oxford Brookes University

  • Happiness Through Goal Setting

Uz navedene tečajeve koji te uvode upravo u studijske programe koji te zanimaju, putem besplatnih online tečajeva možete poraditi i na ostalim vještinama i sposobnostima.

Primjerice, možete odabrati tečaj What Makes an Effective Presentation? kojeg nudi Coventry University, a koji ti može pomoći u usvajanju različitih metoda izrade uspješne prezentacije, ili možeš poraditi na prepoznavanju vlastitih vještina na tečaju Prepare for Career Success at University kojeg nudi Goldsmiths, University of London.

Svi tečajevi su besplatni i ne oduzimaju puno vremena. Osim što polaganjem određenog tečaja usvajate neko novo znanje, možete ih navesti i u svom životopisu prilikom prijave na studij u inozemstvu.

Za sva pitanja oko upisa na studije u inozemstvu ili izbora tečajeva slobodno se obratite IntegralEdu timu ovdje ili na info@integraledu.hr.

#obrazovanjeuinozemstvu #studijuinozemstvu #studiranjeuengleskoj