Evo zašto upisati studij umjetnost i dizajna u inozemstvu

25.04.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / fakulteti u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / studij u Velikoj Britaniji – sve informacije na jednom mjestu!


Kreativni ste, zaljubljeni u umjetnost i dizajn i želite pretvoriti svoj hobi u uspješnu karijeru? Upišite studije u inozemstvu i započnite svoj kreativni i profesionalni razvoj.

Zašto odabrati studije umjetnosti i dizajna u inozemstvu?

1. Raznolik raspon tema
Od povijesti do kiparstva, kazališta i mode, postoji širok izbor različitih područja koja možete proučavati tijekom studiranja umjetnosti i dizajna. Ova raznolikost održava studente angažiranima, a zanimljiva struktura kolegija pomaže u kontinuiranom razvijanju kreativnosti i pronalasku svježih ideja.

2. Kultura na dohvat ruke
Studiranje umjetnosti i dizajna na lokacijama poput Engleske i Italije nevjerojatno je vrijedno zbog naslijeđa kulture koje je ogromno, različito, a samim time i inspirativno. Također, pristup umjetnosti na ovim lokacijama jednostavan je te možete pronaći brojne galerije i muzeje u kojima se nalaze neki od najcjenjenijih svjetskih umjetnika.

Velika dostupnost umjetnosti daje vam resurse za izgradnju ideja i isticanje u vlastitom radu.

3. Međunarodna mreža poznanstava
Osim što dobivate kvalitetno obrazovanje, upoznajete različite kulture, profile ljudi, istaknuta imena u industriji te se povezujete s onima koji dijele vaše interese i viziju. Karijera u području umjetnosti i dizajna vodit će vas po cijelome svijetu, a razvijene vještine interkulturalne komunikacije omogućit će vam da lakše razvijate poslovne odnose i prijateljstva. 

4. Prenosive vještine
Karijeru u kreativnom sektoru možda ne povezujete s visoko plaćenim poslovima, posebice na početku vašega puta, međutim, vještine koje naučite tijekom studija umjetnosti i dizajna u inozemstvu omogućit će vam da budete izvrsni u različitim profesionalnim ulogama. Naučit ćete razmišljati kreativno i neovisno, vježbati svoje sposobnosti rješavanja problema, multitaskanje, usavršit ćete komunikaciju s različitim profilima ljudi.

5. Mogućnosti za posao
Iako postoje mišljenja da nakon završenog studija umjetnosti i dizajna nije moguće pronaći posao, ovo je daleko od istine. Postoji širok raspon zanimanja koja je moguće istraživati već za vrijeme studija u inozemstvu – od ilustracije do TV produkcije, podučavanja, držanja kreativnih radionica do kustosa u muzeju.

Online događaj: Study Art, Design and Film making

Upišite najbolja sveučilišta na svijetu koja će vam pomoći da postanete profesionalci u svom području, skupite relevantno iskustvo te se karijerno ostvarite upravo onako kako želite!
 
Posjetite online događaj Study Art, Design and Film making, saznajte kako upisati vrhunska sveučilišta, pripremiti impresivan portfolio i započeti svoj obrazovni i profesionalni put u inozemstvu.🖌️

Događaj će se održati u četvrtak od 15 do 18 sati, a svoje programe predstavit će ⚡ najbolja sveučilišta za umjetnost i dizajn: 

University of the Arts, London, 
Brunel University London, 
University of Greenwich, 
SRH Hochschule Berlin,
NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano (Milan and Rome),
Istituto Marangoni (Milan, Firenze, Paris, London, Miami),
IED - Istituto Europeo di Design.

Prijavite se za online događaj ili konzultacije u terminu koji vam odgovara i saznajte kako upisati najbolje studije za umjetnost i dizajn, besplatno je!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka