Zašto upisati diplomski studij u inozemstvu?

30.03.2020

Pri kraju preddiplomskog studija, svaki student razmišlja o nastavku svog obrazovanja, te upisa diplomskog studija.


Diplomski studij može usmjeriti daljnji smjer tvoje karijere, stoga važno je informirati se o svim dostupnim diplomskim studijima. Studiji, primjerice u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj ili Švedskoj nude brojne prednosti te iskustvo života u samo jednu ili dvije godine!

Diplomski studiji u inozemstvu nude potpuno novu dimenziju studiranja, način rada na inozemnim sveučilištima je u potpunosti drugačiji, te nude od studija dizajna, preko ekonomije, biomedicine, do studije psihologije. Zbog mobilnosti u EU, tvoja inozemna diploma vrijediti će kao i svaka druga diploma u Europi i šire, ali ponijeti ćeš sa sobom još nešto više – iskustvo koje imaju samo inozemni studenti.

Samo neki od studija su Global Management, Digital Business, User Experience Design u Švedskoj; Children’s Literature, Media and Culture, Cognitive Neuropsychology, Economics: Sustainable Development, HR, Artificial Intelligence, Software Science u Nizozemskoj; te mnogi drugi u Velikoj Britaniji! Studiraj što voliš, uz to radi, upoznaj nove ljude, stekni nova iskustva, iskusi novu dimenziju studiranja, te stekni diplomu!

Koji studiji su besplatni, gdje možeš raditi kao student, koji fakultet upisati te kako je studirati vani su sva pitanja na koja ti mogu odgovoriti naši obrazovni savjetnici. Dostupni smo putem Skypea, telefona, društvenih mreža i maila. Naše kontakt podatke potraži na našoj stranici.

Pridruži nam se na webinaru 16. travnja od 17 h i doznaj gdje se "kriju" najbolji diplomski studijski programi i sveučilišta. Sudjelovanje je besplatno, samo je potrebno prijaviti se ovdje.

Dogovori besplatne konzultacije već danas prijavom na sljedeći link. Naši obrazovni savjetnici će ti sastaviti kratki popis diplomskih studija koji je baš za tebe!

#diplomskistudij #studijuinozemstvu #studijunizozemskoj #studijušvedskoj #diplomskistudijUK

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka