INTEGRAL je najveća savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu s 25 godina iskustva. Naših 16 ureda nalazi se u Bugarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji, Litvi i Albaniji, a u siječnju 2015. smo stigli i u Hrvatsku!
INTEGRAL nudi obrazovna rješenja prilagođena individualnim potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Naša misija je da ostvarimo san o kvalitetnom obrazovanju svakome tko se želi akademski razvijati u inozemstvu. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakti u području obrazovanja garantiraju besprijekoran proces prijave na studij.

Naše usluge pokrivaju cijeli akademski put naših klijenata te im pružamo podršku na svakom koraku. S velikim brojem klijenata lojalnost gradimo od malih nogu – pružanjem iskustva ljetnih kampova. Nakon toga s vremenom ih usmjeravamo prema kvalitetnom srednjoškolskom obrazovanju da bi osigurali upis na vrhunska sveučilišta. Na kraju upis na najprestižnija sveučilišta u svijetu postaje formalnost.
Mi smo uz vas kroz cijeli proces, čak i kada više niste studenti. Dokaz tome su naši prvi klijenti koji su sada roditelji i upisuju svoju djecu u jezične kampove i to je ono što smatramo najvećim priznanjem!
Imamo partnerski odnos sa više od 100 sveučilišta u desetak država Europe i Amerike. Suradnja sa tvrtkom INTEGRAL olakšava cijeli proces prijave i nudi njenim klijentima posebne popuste i stipendije.

Meet The Team

Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Croatia

t: +385 (0)1 468-338-1

e-mail: info@integraledu.hr

 

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

 

© 2019, INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041