"Skromni" početci velikih zvijezda - gdje su studirali?

22.07.2020

Iako danas imaju uspješne karijere u glazbi i glumi, ove zvijezde svoje su "skromne" početke započeli na izvrsnim sveučilištima u Velikoj Britaniji.


J.K Rowling – University of Exeter

Jedna od najpoznatijih spisateljica 21. stoljeća, sa svojim serijalom Harry Potter stekla je svjetsku slavu i time postala jedna od prvih milijunašica – spisateljica. Prije sve te slave, studirala je na našem partnerskom sveučilištu Exeter (na kojem upisujemo samo diplomske studije). Stoga, ako želiš diplomski studij kao i tvoja omiljena spisateljica – javi nam se za besplatne konzultacije!

Andy Sekis – Lancaster University

Ovog glumca možda nećeš prepoznati na prvi pogled ali kad ti kažemo ''My precious'' sigurno moraš znati o kome se radi! Tako je, to je svjetski poznati lik Golluma ili Smeagol koje je Andy Sekis utjelovio u svjetski poznatoj trilogiji Gospodara Prstenova. Prije nego što je stekao slavu s ovim likom, studirao je na našem partnerskom sveučilištu i diplomirao na studiju Visual Arts and Theatre.

Manolo Blahnik – Bath Spa University

Ako si ikad gledala/o Seks i grad u kojoj glumi svjetski poznata S.J. Parker zasigurno znaš koliko su ženi bitne jedne ''Manolovke'' ! Neizostavni dio garderobe Manhattan djevojaka, san svake shoppingholičarke, ova marka cipela definitivno oduzima dah svojim dizajnom. Iza nje stoji Manolo Blahnik, španjolski modni dizajner koji je u svojim počecima studirao na našem partnerskom sveučilištu Bath Spa.

Sting – University of Northumbria

Hitovi poput ''Desert Rose'', ''Shape of My Heart'', ''Fields of Gold'', ''Every Breath You Take'' su jedne od onih pjesama koje svi znamo i poznajemo. Čujemo ih na radiju, naši roditelji ih pjevuše i tako se uvijek provlače. Na njima možemo zahvaliti svjetski poznatom britanskom glazbeniku. Prije nego što je postao mega popularan, studirao je na našem partnerskom sveučilištu Northumbria – Education.

Charles Dance – De Montfort University

Ovaj britanski glumac definitivno je najveću slavu stekao svojom ulogom u Game of Thronesu kao otac Lannistera – Tywin Lannister. Iako iza sebe ima dugogodišnju karijeru, započetu davne 1974 godine, te poznate uloge u filmovima kao što je ''Drakula: Neispričana priča'', ''Igra oponašanja'' i ''Istjerivači duhova'' sve je počelo na našem partnerskom sveučilištu De Monfort na kojem je studirao Graphic Design i Photography.

Sean Bean – Sheffield Hallam University

Još jedan poznati glumac iz trilogije Gospodara Prstenova koji drži diplomu s našeg partnerskog sveučilišta! Davne 1997. je doktorirao na tom studiju, te je stekao titulu počasnog doktorata. Osim svjetski poznate uloge u Gospodaru Prstenova, glumio je i u Game of Thronesu, Henry VIII, te dao glas u svjetski poznatoj RPG igrici – The Elder Scrolls (što bolje znaju gejmeri!).

Ako si pronašao svoju omiljenu poznatu osobu na ovom popisu, javi nam se za besplatne konzultacije kako bi ti što prije poslali popis studijskih programa!
Vremena ima još malo, te iskoristi zadnju priliku za povoljno studiranje u Velikoj Britaniji! Prijavi se ovdje.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka