Upoznaj novi studij - Dance

31.07.2020

Ako tražiš studij u inozemstvu, bilo da je to preddiplomski ili diplomski studij, može biti iscrpljujuće a ponekad i zbunjujuće.


Pored tolikog broja studija, teško je izabrati studij koji želiš ali i možeš upisati. Stoga, IntegralEdu tim ti donosi novitet na svojim stranicama: tjednu kolumnu u kojoj možeš svaki tjedan upoznati novi studij i novo sveučilište. Sljedeći studij koji ćemo ti predstaviti je Dance!

Ostale članke iz ove kolumne potraži ovdje.

Dance

Od malena plešeš i jedino što želiš raditi u životu je plesati, plesati i još plesati? Tražiš studij koji će ti omogućiti ples i diplomu? Ne brini, imamo studij za tebe! University of Salford nudi studijski program kakav ćeš rijetko pronaći ovdje na sveučilištu – Dance!

Ako plešeš profesionalno ili je ples tvoja tiha strast, a želiš se dalje profesionalno razvijati i svoju karijeru dalje vidiš u plesu čitaj dalje što ti ovaj studij nudi. Kombinacijom raznih projekata, treninga, radionica, predavanja, seminara zasigurno ćeš u tri godine koliko traje ovaj studij, izbrusiti vještine do profesionalne razine. Na prvoj godini učiti ćeš o plesu u modernizmu, performansu i koreografijama, kontekstu plesa. Na drugoj godini učiti ćeš o digitalnom svijetu plesa, postmodernizmu plesa, razvoju plesa; imat ćeš priliku prezentirati grupni projekt. Na trećoj godini učiti ćeš o plesu i poduzetništvu, te također osmisliti, provesti i producirati svoj vlastiti projekt.

Naravno, sve ovo prati puno vježbe u najnovijim dvoranama sveučilišta. Nakon ovog studija biraš želiš li nastupati , biti koreograf, producent ili profesor/ica plesa. Kakva god odluka bila, ovaj studij je dobar start jer ćeš upoznati niz ljudi koji će te navoditi, usmjeravati a možda jednog dana i zaposliti.

Gdje to mogu studirati?

Nedaleko od Manchestera Citya, ovo sveučilište se smjestilo u gradu Salfordu. Polovica ovog grada je prekriveno drvećem i zelenilom, parkovima, dolinama i malim seoskim kućicama. S druge strane, ovaj zeleni grad je i pun života te privlači razne intelektualce. Ponose se i činjenicom da je upravo u Salfordu bila osnovana prva javna knjižnica! Ako si fan mirnijih gradova, punog zelenila i života onda je University of Salford definitivno tvoje buduće sveučilište.

Ako želiš saznati koji se još studiji nude – javi se našim obrazovnim savjetnicima ovdje i dobiti ćeš personalizirani popis studijskih programa po tvojoj mjeri!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka