Upoznaj Middlesex University na WEF-u!

30.10.2019

Middlesex University London osnovano je 1882. godine i od tad je jedno od najnaprednijih sveučilišta u Velikoj Britaniji sa studentima iz preko 140 zemalja koji su odabrali studirati upravo na njihovom kampusu u Londonu.


Također su jedni od britanskih globalnih sveučilišta s kampusima u Dubaiju, Mauricijusu i Malti, a imaju i regionalne urede partnera u 12 zemalja. 2016. godine prestižni časopis Times’s Higher Education Rankings koji se bavi visokim obrazovanjem na globalnoj razini, je rangirao Middlesex University London na svojoj listi od top 200 sveučilišta u svijetu koja najviše ulažu u internacionalizaciju.

Middlesex je sveučilište s kampusom koje se nalazi na pola sata od centra Londona. Sveučilište nudi veliki izbor studijskih programa u raznim studijskim područjima i poznato je u javnosti da priprema studente za rad nakon diplome. Istraživanje koje je provedeno 2015. pokazalo je da se je 91% studenata unutar 6 mjeseci od diplome zaposlilo ili nastavilo svoje obrazovanje.

Trenutno studenti iz preko 140 zemalja studiraju na Middlesexu, gdje uče u sigurnom, vrhunskom okruženju u modernim prostorima i raznovrsnim studijskim programima. Mnogi studenti također borave u jednom od studentskih domova sveučilišta tijekom svog studiranja.

Middlesex University London je imenovano jednim od najboljih 150 mladih sveučilišta u svijetu već drugu godinu za redom te je također rangirano kao najbolje londonsko mlado sveučilište u Times Higher Education's Young University Rankings koje je objavljeno 6. travnja.

The Young University Rankings 2017. navodi 200 najboljih institucija u svijetu koje su osnovane nakon 1967. godine, a Middlesex se u globalnom rangiranju nalazi u kategoriji od 101. do 150. mjesta.

The Times Higher Education Young University Rankings koristi istu metodologiju kao World University Rankings kako bi procijenili sveučilišta koja se intenzivno bave istraživanjima kroz sve svoje glavne misije: podučavanje, istraživanje, prijenos znanja i međunarodni pogled na svijet. Tablica rangiranih sveučilišta se može pronaći na linku.

 

Ako te je ovaj opis Middlesexa impresionirao, upoznaj ih na World Educationa Fairu 15. i 16. studenog u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma! Prijavi se već danas putem linka!

Njihov kampus ćemo posjetiti u sklopu UK putovanja koje organiziramo u prosincu, više pročitaj ovdje.

Imaš pitanje vezano uz obrazovanje u inozemstvu? Nazovi nas na (0)1 468-3381 ili nam pošalji mail na info@integraledu.hr - rado ćemo ti pomoći!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka