Otkrij koristi studija u Njemačkoj! Upoznaj University of Cologne WiSo-Faculty!

15.10.2020

University of Cologne je jedno od najstarijih i najvećih sveučilišta u Njemačkoj te broji preko 50 000 studenata i 200 studijskih programa.


Zanima te diplomski studij u Njemačkoj i to na engleskom jeziku? Znaš li da njemačka sveučilišta nude nisku školarinu? Ali ne znaš koji bi studij? Nastavi čitati dalje jer predstavljamo ti novo sveučilište koje se nalazi u gradu Kölnu.

O sveučilištu i WiSo fakultetu

University of Cologne je jedno od najstarijih i najvećih sveučilišta u Njemačkoj te broji preko 50 000 studenata i 200 studijskih programa. Nalazi se na listi 150 najboljih sveučilišta na svijetu, stoga ne iznenađuje da je dom preko 6 000 profesora, te se ponosi sa svoja dva Nobelova dobitnika: Peter Grünberg (Nobelova nagrada iz fizike) i Kurt Adler (Nobelova nagrada za kemiju).

Osim što imaju snažnu akademsku zajednicu, vrlo su im važne teme poput jednakosti, spolne ravnopravnosti, obiteljskih vrijednosti i inkluzije kako bi poboljšali standard života svojim studentima. Stoga ne čudi činjenica da samim time imaju niz savjetodavnih ureda koji su uz tebe kroz sve važnije događaje: dolazak na studij, tijekom tvog studija te karijernim savjetovanjem nakon studija.

Faculty of Management, Economics and Social Sciences poznatije kao WiSo Faculty, akademska je sastavnica Sveučilišta u Kölnu koja više od stoljeća njeguje tradiciju izvrsnosti obrazujući generacije poduzetnika, ekonomista i političkih znanstvenika. Kao jedna od najvećih njemačkih visokoobrazovnih institucija u tom području, WiSo Faculty redovno spada među najbolje fakultete u području ekonomije u Njemačkoj.

Studenti ovog sveučilišta dobit će vrhunsko obrazovanje kombinirano s najpoznatijim gostujućim predavačima i vezama u najboljim njemačkim i svjetskim tvrtkama.

Sveučilište ima EQUIS akreditaciju koja se dodijeljuje najboljim svjetskim studijskim programima zaposlovanje i menadžment te je jedino njemačko sveučilište primljeno u CEMS mrežu najboljih diplomskih studijskih programa u menadžmentu (MIM).

Dostupni diplomski studiji na engleskom jeziku:

MSc Business Administration - Corporate Development
MSc Business Administration - Accounting and Taxation
MSc Business Administration - Finance
MSc Business Administration - Marketing
MSc Business Administration- Supply Chain Management
MSc Economic Research
MSc Economics
MSc Health Economics
MSc Information Systems
MSc International Management (CEMS MIM)
MSc Sociology and Social Research
MA Political Science
Double Master’s Programme Business Administration
Double Master's Programme Demography and Social Inequality
Double Master's Programme Economics
Double Master's Programme European Studies
Double Master's Programme Health Economics and Management

Također je dostupan i jedan preddiplomski studij na engleskom jeziku - BSc Management, Economics & Social Sciences.

Grad Köln

Grad Köln je četvrti grad po veličini u Njemačkoj, te je smješten na poznatoj rijeci Rajni. Jedan je od najstarijih gradova u Njemačkoj, a osnovali su ga stari Rimljani. Diše bogatom povijesti, a jedno od svjetski poznatih građevina je svakako prekrasna Kölnska katedrala. Osim povijesti, ono je gospodarsko i ekonomske središte brojnih poduzeća – kao što je recimo RTL.

Kada govorimo o noćnom studentskom životu – Köln ima odgovor i na to! U Zülpicherovoj ulici je bar za barom, te je top mjesto za izaći i odmoriti malo od studentskog života.

Ako želiš saznati više o ovom sveučilištu posjeti naš virtualni sajam 29.10. kada ćeš imati priliku izravno pričati s predstavnicima sveučilišta iz udobnosti svog doma! Prijavi se putem linka.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka