UCAS rok produljen za dva tjedna!

26.03.2020

Nakon otkazivanja A-Levels ispita i ostalih procjena znanja, britanska Vlada je zatražila od svih sveučilišta i visokih učilišta u Engleskoj da prestanu nuditi bezuvjetne ponude (unconditional offers) ili izmjene postojećih ponuda učenicima na dva tjedna.


Britanska Vlada želi uvjeriti svoje učenike da će u konačnici dobiti ocjene. Piše: "nijedan učenik ne bi trebao biti pod pritiskom da donese brzu odluku koja možda na kraju neće biti u njegovom najboljem interesu". Važno je da učenici imaju sve dostupne informacije prilikom donošenja odluka o svojim ponudama i razumiju kako će dodjeljivanje kvalifikacija izgledati ovog ljeta.

Da bi učenicima dali više vremena za donošenje odluka, UCAS je odlučio produljiti rok za odluku u svibnju (datum do kada trebaju donijeti firm i insurance choice) za dva tjedna. Ovaj tjedan će potvrditi novi rok za donošenje takve odluke.

Kad učenici prime rezultate državne mature, a sveučilišta i fakulteti donosu odluke, UCAS-ova služba za Clearing (mogućnost naknadne prijave na studij u Engleskoj) i dalje će biti na raspolaganju, kao i što je dostupna desecima tisuća korisnika svake godine.

UCAS-ov tim, iako sada radi na daljinu, i dalje stoji na raspolaganju za pomoć. Najnovije informacije o utjecaju koronavirusa (COVID-19) na UCAS prijave možete pronaći na ucas.com ili se obratiti svom obrazovnom savjetniku.

#studijuinozemstvu #ucas #studiranjeuengleskoj

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka