Tilburg zadržao status najboljeg sveučilišta za studij prava

27.10.2022

Sveučilište Tilburg ostaje najbolje nizozemsko sveučilište za pravo prema THE World University Rankings 2023!


Tilburg University, jedno od najpopularnijih sveučilišta u Nizozemskoj, potvrdilo je svoju međunarodnu reputaciju za kvalitetu predavanja i istraživanja u područjima Business & Economics, Law i Psychology sa zauzetim mjestima u top 50 najboljih sveučilišta u svijetu, prema Times Higher Education (THE) 2023. 

Sa zauzetim 21. mjestom u svijetu na ljestvici najboljih sveučilišta u području prava, Tilburg je potvrdio da je svojim programom i kvalitetom nastave među vodećim sveučilištima u svijetu u ovom području.

"For the second year in a row, Tilburg Law School is the best-scoring law school in the Netherlands according to this ranking. We are proud of the results as this position is a welcome recognition of the high quality of our education and research, which is the result of the dedication of all our colleagues.”

Top rezultati u različitim područjima

THE World University Rankings 2023 ljestvica također je pozicionirala Economics and Business studij na 47. mjesto u svijetu te 2. u Nizozemskoj te Psychology na 48. mjesto u svijetu i 4. u Nizozemskoj. 

Ova se ljestvica sastavlja prema pet glavnih kriterija – širokog skupa pokazatelja koji predstavljaju ključne elemente u izvrsnosti visokog obrazovanja. To su poučavanje (okruženje za učenje), istraživanje (opseg, prihod i reputacija), citati (utjecaj istraživanja), povezanost s industrijom (prijenos znanja) i međunarodni doprinos (međunarodno osoblje, studenti i istraživačka suradnja). 

Želite znati više o Tilburgu, studijima koje sveučilište nudi ili generalno o studiranju u Nizozemskoj? Javite nam se za besplatne konzultacije, a naši će vas obrazovni savjetnici uputiti u sve informacije.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka