Tečajevi stranih jezika u Americi, Engleskoj, Francuskoj, Austriji – odaberi onaj pravi!

04.05.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Londonu – sve informacije na jednome mjestu!


Ljeto je pred vratima i vrijeme je da odabereš jezik koji ovoga ljeta želiš usavršiti, kao i državu koju želiš posjetiti u sklopu ljetnih kampova za djecu i odrasle! Naši ljetni jezični tečajevi nude idealne opcije za svakoga – odaberi tečaj stranoga jezika prema intenzitetu, državi, instituciji u kojoj se provodi, sportovima koji su dostupni, kreativnim radionicama, izletima ili bilo kojem drugom kriteriju koji ti je bitan! 

UČI FRANCUSKI U FRANCUSKOJ

Pariz Passy 

Ljetni kamp za djecu od 13 do 17 godina u predgrađu Pariza. Tečaj francuskog jezika uključuje 20 ili 25 školskih sati tjedno, ovisno o intenzitetu, a polaznici se potiču na primjenu jezika i u izvannastavnim aktivnostima.

U slobodno vrijeme polaznici se mogu baviti raznim sportovima te su im organizirane večernje aktivnosti, kao i izleti. Neke od destinacija za izlete su palača Versailles, plovidba rijekom Seinom, posjet Muzeju Louvreu, Eiffelovom tornju, ali i, za one koji odaberu tu opciju, Disneylandu!

Pročitaj više.

UČI ENGLESKI U AMERICI

Mount Saint Vincent

Mount Saint Vicent College nalazi se u prekrasnoj četvrti New Yorka Riverdale, otprilike 30 minuta od Manhattana. Tečaj se organizira za polaznike od 12 do 17 godina i uključuje 20 sati jezika tjedno,

Polaznicima su u sklopu ljetnog kampa na raspolaganju prostrane zelene površine, veliko nogometno igralište s pogledom na rijeku Hudson, sportovi kao što su dodgeball, bejzbol i američki nogomet, kreativne radionice. 

Svaki tjedan organiziraju se tri cjelodnevna izleta, a neki od izleta su: Kip slobode, Central Park, Times Square, Empire State Building, Broadway i mnoge druge kultne lokacije.

Saznaj više.

UČI NJEMAČKI U AUSTRIJI

Iskoristi popuste na tečajeve Teresianische Akademie i Beč 16+, škole ActiLingua, do 20. svibnja:
•    za odabir tečaja u trajanju od 2 tjedna popust od 750 kuna,
•    za odabir tečaja u trajanju od 3 tjedna besplatno prebacivanje na intenzivni tečaj u trajanju od tjedan dana i popust od 750 kuna.

Teresianische Akademie

Prestižna privatna škola ovog ljetnog kampa za djecu nalazi se u središtu Beča, a na pješačkoj udaljenosti nalaze se mnoge poznate znamenitosti, kao i javni prijevoz. Usred kampusa nalazi se veliki park za slobodno vrijeme i sportske aktivnosti. Nogometno igralište, tereni za odbojku na pijesku i teniski tereni dostupni su za korištenje nakon nastave. 

Postoji više opcija tečaja njemačkog jezika, a razlikuju se po intenzitetu. Ovisno o odabranom tečaju, polaznici će imati 20 ili 30 školskih sati jezika tjedno, uz primjenu istoga u slobodno vrijeme te u komunikaciji s lokalnim stanovništvom. Ovaj tečaj namijenjen je za one od 12 do 17 godina.

Saznaj više.

Beč 16+

Ovaj jezični tečaj namijenjen je za odrasle, a nalazi se nasuprot palače Belvedere u prekrasnoj zgradi smještenoj u jednom od najljepših dijelova Beča pa je tako poznati trg Stephansplatz udaljen samo 15 minuta javnim prijevozom. 

Polaznici mogu birati između nekoliko opcija smještaja, ali i razina tečajeva – tečajevi općeg njemačkog, specijalizirani tečajevi i certifikati njemačkog jezika.

Saznaj više.

Najveća kvaliteta ljetnih jezičnih kampova za djecu i odrasle u inozemstvu je ta da mogu ispuniti sve tvoje želje, preferencije i očekivanja. Uz učenje jezika želiš istražiti područje STEM-a, baviti se sportom ili pjevati? Želiš biti u velikom gradu i ići na brojne izlete? Sve što želiš moguće je, a potrebno je samo javiti nam se!

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka