Swiss Education Group među top 10 najboljih škola za ugostiteljstvo u svijetu!

26.03.2021

Obrazovanje u Švicarskoj je već dugo godina na samom vrhu kad su u pitanju studiji ugostiteljstva i kulinarstva, a ovogodišnja ljestvica to može samo potvrditi.


S 220 rangiranih programa iz 30 institucija na ovogodišnjoj rang listi predmeta, Švicarska je 16. najzastupljenija zemlja na svijetu.

Prema najnovijoj listi rangiranja obrazovnih institucija QS World University Ranking, objavljenom početkom ožujka, Swiss Education Group dominira na 5 od 10 najboljih mjesta u kategoriji Ugostiteljstva i slobodnog vremena!

Swiss Education Group sastoji se od nekoliko obrazovnih institucija u području hotelijerstva, kulinarstva, ugostiteljstva i menadžmenta. Njezine članice su César Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, School of Hotel Management IHTTI Switzerland, Swiss Hotel Management School i Swiss Education Academy.

Swiss Hospitality and Management School (SHMS) osigurala je četvrto mjesto na globalnoj ljestvici, što ju je petu godinu zaredom uvrstilo među 10 najboljih svjetskih institucija za hotelijerstvo i rekreaciju. Impresivan pomak u prvih 10 postigle su sve ostale institucije, Hotel Institute Montreux (6.), César Ritz Colleges Švicarska (7.), Culinary Arts Academy (8.) i nedavno spojene sa SHMS, IHTTI School of Hotel Management (10.).

Ovo izvanredno postignuće potvrđuje visoku profesionalnost svih sastavnica grupacije i osoblja te kvalitetu obrazovnih programa. Tijekom godina institucije su razvile snažna akademska i industrijska partnerstva, pružajući izuzetno relevantne nastavne planove i programe, što rezultira visokim postotkom zaposlenja studenata i velikim mogućnostima za stvaranje uspješne karijere. Stoga, Swiss Education Group je savršen izbor za obrazovanje u Švicarskoj u području hotelijerstva, ugostiteljstva i kulinarstva.

„Izuzetno smo ponosni na postignuća naših institucija i zahvalni smo na podršci naših akademskih i industrijskih partnera širom svijeta. Kao najveći privatni edukator za ugostiteljstvo, poslovanje i kulinarstvo u Švicarskoj, nastavljamo sa svojom nepokolebljivom predanošću pružanju obrazovanja svjetske klase i preobražavanju života.“ – izjavio je Yong Shen, izvršni direktor Swiss Education Group.

Culinary Arts Academy Switzerland jedini je kulinarski institut priznat na svjetskoj ljestvici - istinski dokaz njegovih svjetskih standarda i švicarskog pristupa poučavanju kulinarstva. Snažnim fokusom na izgradnju praktičnih i poslovnih vještina kod studenata, institut osigurava da nakon diplome studenti mogu postati izvrsni kuhari i poduzetnici u kulinarskoj industriji.

QS World University Rankings osmišljen je kako bi pružio neovisno osiguranje kvalitete pri odabiru akademskog smjera milijunima učenika, roditelja i akademika.

„Vidimo da su Hotel Institute Montreux, Colleges César Ritz Switzerland, Culinary Arts Academy i IHTTI School of Hotel Management ove godine poboljšali svoj položaj, temeljeno na snažnom mišljenju kako akademika tako i poslodavaca: čemu svjedoči i visoka kvaliteta obrazovnih usluga, ali i snažni ishodi zaposlenja nakon završetka studija.“ - Jack Moran, glasnogovornik QS-a.

Tjedan švicarskog obrazovanja

Uskoro ćemo obilježiti Tjedan švicarskog obrazovanja, koji se održava od 29. ožujka do 2. travnja na kojem sudjeluje i sastavnica Swiss Education Group – Swiss Education Academy s popustom od 10% na jezične tečajeve u Švicarskoj i to za engleski, njemački i francuski jezik. Dostupni su tečajevi u području ugostiteljstva, kulinarstva, poduzetništva i inovacija te Swiss Language Club s modulima za avanturiste, istraživače, kulinarske znalce i one koji žele iskusiti sportske aktivnosti. Više o popustu i samim tečajevima pročitajte ovdje.

Za više informacija o studijima u Švicarskoj, javite nam se za besplatne konzultacije.

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka