Tjedan švicarskog obrazovanja

29. ožujka - 2. travnja

Jezični tečajevi u Švicarskoj s ekskluzivnim popustima

Osim što je zemlja čokolade, satova i banaka, Švicarska je poznata i po svojim visokim standardima, a obrazovanje nije iznimka.

Švicarska je uvijek bila fokusirana na visoke standarde kvalitete u obrazovanju te pruža brojne mogućnosti. Jedna je od vodećih zemalja u svijetu po veličini investicija u obrazovanje. Ukoliko odaberete Švicarsku kao svoju destinaciju za obrazovanje, možete biti sigurni u profesionalnost i visoke standarde obrazovanja koji su pruženi svim polaznicima tečajeva, učenicima i studentima.

Svi tečajevi u ponudi su veoma detaljno razrađeni i definirani, a nastavno osoblje odabrano je po visokim kvalifikacijama i reputaciji u svojem području. Švicarska je među vodećim zemljama u svijetu u brojnim znanstvenim i stručnim poljima, a naročito u biologiji i tehnologiji. Tečajevi su ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu pružaju polaznicima korisni odmor.

 

Možete odabrati jezični tečaj u Švicarskoj na engleskom, francuskom, njemačkom ili talijanskom jeziku. Vaše dijete može poboljšati svoje jezične vještine u impozantnim švicarskim Alpama ili Luganu: kozmopolitskom gradu s povijesnim šarmom.

Upišite se na jedan od navedenih tečajeva jezika u Švicarskoj uz maksimalno 20% popusta za rezervacije u tjednu 29. ožujka do 2. travnja!