Tjedan švicarskog obrazovanja

Ljetni praznici u Švicarskoj -

zašto ići na jezični tečaj? 

Osim što je zemlja čokolade, satova i banaka, Švicarska je poznata i po svojim visokim standardima, a obrazovanje nije iznimka.

Švicarska je uvijek bila fokusirana na visoke standarde kvalitete u obrazovanju te pruža brojne mogućnosti. Jedna je od vodećih zemalja u svijetu po veličini investicija u obrazovanje. Ukoliko odaberete Švicarsku kao svoju destinaciju za obrazovanje, možete biti sigurni u profesionalnost i visoke standarde obrazovanja koji su pruženi svim polaznicima tečajeva, učenicima i studentima.

Svi tečajevi u ponudi su veoma detaljno razrađeni i definirani, a nastavno osoblje odabrano je po visokim kvalifikacijama i reputaciji u svojem području. Švicarska je među vodećim zemljama u svijetu u brojnim znanstvenim i stručnim poljima, a naročito u biologiji i tehnologiji.

Tečajevi su ispunjeni praktičnim radionicama koje uz zabavu pružaju polaznicima korisni odmor od zahtjevnog studija.

 

Možete odabrati jezični odmor u Švicarskoj uz engleski, francuski, njemački ili talijanski jezik. Vaše dijete može poboljšati svoje jezične vještine u impozantnim švicarskim Alpama ili Luganu: kozmopolitskom gradu s povijesnim šarmom.

Što kaže ambasadorica Švicarske u Hrvatskoj, gđa Emilija Georgieva, kada smo ju priupitali:

•             Zašto je obrazovanje u Švicarskoj (s naglaskom na jezične tečajeve i kampove) jedno od najkvalitetnijih u svijetu?
Švicarska je zemlja s 3 službena jezika što naš čini savršenim mjesto za učenje njemačkog, francuskog i talijanskog jezika. Kao hub Europe, engleski se također češto priča i uči. Jezici su u našim genima, zato je i kvaliteta jezičnih tečajeva vrhunska. "Switzerland is a country with three official languages which makes us the perfect place to study German, French or Italian. As a hub in Europe, English is widely spoken and taught as well. Language is in our genes, that’s why the quality of language training is outstanding." 
•             Da ste Vi dijete - koje bi Vam bile najdraže sportske aktivnosti u Švicarskoj?
Švicarski avanturistički parkovi su jako zabavni za djecu (i odrasle) svih godina! Možete pobijediti strahove uživajući usput u prekrasnoj prirodi Švicarske te predivnim prizorima s visina."The Swiss rope parks are lots of fun for kids (and adults) of all ages! You can challenge yourself while enjoying the beautiful Swiss nature and gorgeous views from above."
•             Da imate priliku biti obrazovna savjetnica agencije IntegralEdu – koji bi bio Vaš savjet roditeljima koji razmišljaju poslati dijete učiti strani jezik u Švicarskoj?
Švicarska je zemlja različitosti i prilika. Pruža okruženje koje obogaćuje mladu osobu da se razvija, prihvati internacionalnost i uživa u predivnim krajolicima i prirodi u sigurnom okruženju. "Switzerland is a country of diversity and opportunities. It is an enriching environment for a young person to grow, to embrace an international flair and to enjoy a beautiful landscapes and nature in a safe environment." 

Upišite se na jedan od navedenih tečajeva jezika u Švicarskoj uz 20% popusta za rezervacije u tjednu 3.2.-7.2.2020. g.!

TASIS - LE CHATEAU des Enfants
TASIS Lugano
Verbier
Show More

Pogledajte kako izgleda nezaboravno ljeto u Švicarskoj!

Adresa: Pierottijeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

E-mail: info@integraledu.hr

Broj telefona: +385 (0)1 468 3381

Online radno vrijeme: Od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Subotom, nedjeljom i praznicima zatvoreno.

Posjetite nas i na:

  • FB
  • Instagram
  • you-tube

©2020 INTEGRAL GROUP

Kod agencije: HR-AB-01-080953041