Švicarska ublažava COVID mjere | LJETNI JEZIČNI KAMPOVI ZA DJECU U INOZEMSTVU

21.02.2022

Tečajevi stranih jezika / ljetni kamp za djecu / jezični tečajevi u inozemstvu / učenje stranih jezika u inozemstvu / ljetni kampovi za djecu / učenje engleskog u Švicarskoj – sve informacije na jednome mjestu!


S obzirom na to da se broj slučajeva u Europi počinje smanjivati, a pritisak na bolnice i javne službe je manji, Švicarska je proglasila ublažavanje svih COVID mjera.

Ublažavanje mjera korak je prema odlasku u ljetne kampove za djecu u Švicarskoj, u onom obliku u kojem djeca to zaslužuju – uz učenje kroz zabavu, druženja, interakciju s ostalim učenicima i avanture!

Naravno, škole će i dalje prioritizirati sigurnost učenika te poduzimati mjere koje osiguravaju njihovu dobrobit. Navedeno uključuje:
•    preporučeno nošenje maski na javnim mjestima koje više nije obavezno,
•    COVID potvrde, odnosno potvrde o cijepljenju, preboljenju ili testiranju dvaput tjedno,
•    testovi dostupni za sve polaznike dvaput tjedno,
•    smanjen kapacitet u učionicama,
•    ispunjeni svi higijenski i ventilacijski zahtjevi,
•    poticanje sudionika da brinu o svojoj i tuđoj dobrobiti i zdravlju.

Aktivnosti djece napokon se mogu vratiti u normalu! Švicarska pruža sigurno okruženje u kojemu vaše dijete može provesti bezbrižno, sigurno i produktivno ljeto za pamćenje. 

Posjetite Tjedan švicarskog obrazovanja u sklopu kojega će se predstaviti tečajevi engleskog, francuskog, njemačkog i talijanskog jezika u Švicarskoj, a održava se od 7. do 11. ožujka. Švicarska je jedina zemlja koja nudi vrhunske tečajeve iz toliko stranih jezika, a jednom godišnje u sklopu Swiss Weeka škole daju popust na tečajeve svim zainteresiranima. Odaberite i rezervirajte idealan tečaj u tjednu od 7. do 11. ožujka te ostvarite popust od 20%! 

Saznajte više.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka