Ovo sveučilište studentima omogućuje sve – prve poslove, nevjerojatne studije, novi moderni kampus i idealnu lokaciju

04.11.2022

Upoznajte University of Northampton, vrhunsko sveučilište u Engleskoj


Studiranje u Engleskoj i dalje je želja i cilj većine studenata, što ne čudi s obzirom na nevjerojatno obrazovanje, prilike za razvoj karijere, ali i nezaboravan studentski period života.

Predstavnica University of Northampton u ponedjeljak, 28. 11., posjetit će Zagreb! Ako imaš pitanja o obrazovanju u Engleskoj ili studijima na sveučilištu Northampton, obavezno iskoristi ovu priliku za razgovor. 😊 Javi nam se za više informacija na info@integraledu.hr

Prijavi se ovdje: https://bit.ly/UniofNorthampton


All you need from education in one university 

University of Northampton nudi jedinstvenu kombinaciju živahnog kampusa, vrhunskih studentih prostora i zagrada sveučilišta te akademske izvrsnosti. U središtu svega što ovo sveučilište u Engleskoj nudi je njihova predanost tome da inspiriranju promjene i mijenjaju živote svojih studenata.

Sveučilište je ponosno na revolucionarna nova područja studija koja su uveli, kao i rastuću reputaciju istraživačke izvrsnosti. Osiguravaju svim studentima pristup opsežnim knjižnicama, IT specijaliziranim prostorijama, studijima, inovativnim prostorima za učenje i laboratorijima. 

Work-based Learning and Placements: Many of our programmes offer Work-based Learning. This means as part of your degree you could go out on placement (working in a company), work on live client briefs, take part in an internship or get paid work.  These experiences enable you to put what you’ve learned into practice and gain practical skills, great for your CV.

Sveučilišni život rasprostranjen je kroz dva povezana kampusa s restoranima, trgovinama, barovima, studentskim udrugama i brojnim opcijama za smještaj.

Kvalitetu sveučilišta dokazuju i brojne nagrade, pogledaj ih ovdje


Lokacija koja spaja mirnu okolinu predgrađa i dinamičan gradski život

Sa sjedištem u Northamptonshireu, u srcu Engleske i nedaleko od Londona, Birminghama, Oxforda i Cambridgea, studiranje na ovom sveučilištu neodvojivo je od brojnih putovanja, izleta i avantura. 

Dok se sveučilište može pohvaliti okolinom koju čine brežuljci, kanali i dvorci, grad Northampton nudi uzbudljivo i urbano iskustvo; aktivnosti, događaje, noćne klubove, barove, trgovine i sportske aktivnosti. 


Kampus vrijedan 330 milijuna funti 

Otvoren 2018., potpuno novi kampus Waterside blizu centra grada nudi akademske sadržaje za 15 000 studenata, uključujući smještaj i društvene sadržaje. 

Kampus je osmišljen tako da pruži studentima sve što im je potrebno za život i učenje te da postane njihov dom daleko od doma. Uvjerite se i sami, sudjelujte u virtualnoj turi po kampusu!

360° campus tour: https://tour.northampton.ac.uk/guided-tour/general-guided-tour
 

Poslovne prilike

Završiti studij s dobrom diplomom je sjajno, diplomirati s vrhunski zaokruženim i potpunim skupom vještina za zapošljavanje još je bolje. Iz navedenog razloga Northampton aktivno podržava i pomaže studentima u pronalasku poslova i započinjanju željene karijere već tijekom studija!

Također, uobičajena praksa Northamptona je zapošljavanje studenata na razne pozicije unutar svečilišta. Pročitaj više.

Northampton Employment Promise: If you’ve done everything you can but still haven’t found work 12 months after graduating, we’ll secure you a three-six month paid internship or support you into postgraduate study.

The Changemaker Hub

Changemaker Hub glavno je mjesto za rad sa studentima tijekom cijelog studija, usmjeren na razvoj i unapređenje vještina koje su im potrebne za sigurno zapošljavanje. 

Hub nudi širok izbor mogućnosti za razvoj potrebnih i željenih vještina, uključujući volontiranje, praksu, stažiranje, poslove na pola radnog vremena i poslove na sveučilištu u obliku ambasadora. 

Dodatan oblik podrške, naravno, uključuje životopis, molbe za posao i intervjue.

 
Preddiplomski i diplomski studiji

Ovo sveučilište nudi nevjerojatan izbor studijskih programa na preddiplomskoj i diplomskoj razini – od umjetničkih studija, preko inženjertva i računarstva, do menadžmenta.

Pronađi svoj željeni studij!


Kako studirati u Velikoj Britaniji?

1. Posjeti online događaj Study in UK koji će se održati 24. 11. od 14 do 17 sati – sve o rokovima, uvjetima, školarinama, stipendijama i nevjerojatnim studijima!

Prijavi se ovdje: https://app.brazenconnect.com/a/world-education/e/z6Er6

2. Dogovori 1 na 1 sastanak s predstavnicom sveučilišta Northampton u IntegralEdu uredu na adresi Pierottijeva 5, Zagreb.

Prijavi se ovdje: https://bit.ly/UniofNorthampton

3. Rezerviraj svoj termin za konzultacije s našim obrazovnim savjetnicima!

Dogovori sastanak ovdje: https://www.integraledu.hr/savjetovanje

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka