Koja sveučilišta u Velikoj Britaniji nude stipendije? Školarine snižene i do 30%!

20.11.2020

Ako te zanima studiranje u Engleskoj ili Velikoj Britaniji, nastavi čitati!


Stipendije koje nude sveučilišta u Velikoj Britaniji su još jedan dodatni razlog za odabir ove vrhunske akademske destinacije. Nemoj propustiti priliku! Popis sveučilišta i dostupnih stipendija pronađi u nastavku!

University of Northampton

University of Northampton jedno je od najmlađih sveučilišta u UK, ali to ih ne sprječava u omogućavanju vrhunskog obrazovanja, koje je i nagrađeno zlatnim standardom. Zanima te studij poduzetništva ili prirodnih znanosti? Odaberi Northampton! Troškovi života u ovom gradu su među najnižima u Velikoj Britaniji, pa je tako smještaj i javni prijevoz za 66% jeftiniji od onoga u Londonu!

Stipendije

Sveučilište će automatski nuditi stipendije za izvrsnost u obliku smanjenja školarine do 30%. Tako cijena studijskog programa može doseći maksimalan iznos od 9 100 britanskih funti, odnosno manje od standardnih 9 250 funti. Stipendija će se dodijeliti za sve tri godine preddiplomskog studija.

University of Essex

Ovo sveučilište možemo opisati jednom riječju – kul. Sveučilište koje se prilagodilo prihvaćanju svih kultura i socijalnih grupi kako bi se osjećali prihvaćeni u multikulturnom društvu tijekom studentskih dana. University of Essex nagrađeno je titulom sveučilišta godine za 2018. godinu te je 25. na listi britanskih sveučilišta po istraživačkom radu. Studiraj računovodstvo, američke studije, biokemiju ili povijest umjetnosti. Odaberi Essex.

Stipendije

Dostupne su stipendije u iznosu od 5 000 funti za svaku godinu preddiplomskog studija.

Brunel University

Ovo sveučilište smješteno je u Londonu, a popis dostupnih studijskih programa je svakako velik. Od kemijskog inženjerstva do studija filma, matematike i kineziologije, sigurno ćeš pronaći nešto po vlastitoj mjeri. Želiš što prije započeti svoj studij na Brunelu? Odlično, otvoreni su upisi za siječanj 2021.!

Stipendije

Brunel University dodjeljuje stipendije u iznosu od 6 000 funti za upise u siječnju 2021. u maksimalnom trajanju od 3 godine.

Anglia Ruskin University

Ovo posebno sveučilište smješteno u samom gradu Cambridgeu. Zanimaju te kriminologija ili računalne znanosti? Idući korak je prijava na Anglia Ruskin University! Također, dostupni su i upisi u siječnju 2021.

Stipendije

Sveučilište dodjeljuje stipendije za izvrsnost u iznosu od 1 000 do 4 000 funti.

Oxford Brookes University

Sveučilište koje djelomično dijeli ime s poznatim i impozantnim Sveučilištem Oxford, svakako će te zaintrigirati sa studijem zoologije ili pak građevinarstva.

Stipendije

Kao automatsko smanjenje školarine, sveučilište daje stipendije u iznosu od 4 000 funti tijekom čitavog studija.

Nemoj propusti mogućnosti koje ti se nude. Pogledaj dostupne stipendije jer Velika Britanija ti nudi priliku koju ne želiš propustiti.

Sva navedena sveučilišta sudjeluju na virtualnom sajmu Study in UK već idući četvrtak, od 13 do 17 sati. Upoznaj ih, doznaj odgovore na sva pitanja i kreni na put prema uspjehu. Link za prijavu potraži ovdje.
Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka