STUDIRANJE U INOZEMSTVU: Laurini dojmovi o studiju u Nizozemskoj

15.12.2021

Studij u Nizozemskoj / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu – pročitajte iskustvo o studiju u Nizozemskoj.


Pročitajte Laurine dojmove o studiranju u inozemstvu, odnosno studiju u Nizozemskoj na sveučilištu Fontys University of Applied Sciences.

„Oduvijek sam imala želju za stjecanjem novih iskustava i znanja te sam se iz tog razloga odlučila nastaviti svoje obrazovanje izvan Hrvatske. 

Uvijek si postavljam ciljeve i izazove, jedan od njih bio je i odvažiti se na studiranje u inozemstvu. U početku nisam znala kako ostvariti taj cilj, no onda sam čula za agenciju Integral Edukacijski Programi te posjetila njihov sajam internacionalnih studija gdje sam dobila odličan uvid u obrazovanje izvan Hrvatske te što mi se u pojedinim zemljama nudi.

Nakon što sam odlučila da ću upisati studij u inozemstvu te da ću trebati agenciju za pomoć pri prijavi, odlučila sam se za IntegralEdu. Dodijeljena mi je obrazovna savjetnica Iva koja mi je apsolutno olakšala čitav proces prijave, prijevoda potrebnih dokumenata te me usmjeravala kroz sve potrebne korake kako bih ostvarila upis. Također, savjetnica Iva mi je puno pomogla i pri samom odabiru sveučilišta te smjera, kao i države koja odgovara mojim očekivanjima i mogućnostima. 

Kada Iva nije bila u mogućnosti odgovoriti na neki od mojih upita, brzo bih dobila odgovor od nekog iz agencije. S toga, IntegralEdu je definitivno obrazovna agencija za svaku pohvalu, preporučila bih je svakome tko planira studirati u inozemstvu. Tko god smatra da je proces prijave zahtijevan ili ima nejasnoće oko bilo čega vezanog za sveučilišta u inozemstvu, sigurna sam da će uz pomoć obrazovnih savjetnika iz IntegralEdua riješiti sve nedoumice. 

Također, željela bih savjetovati svima koji imaju želju odvažiti se i ići studirati u inozemstvo da to i učine, da ne dopuste da ih strah zaustavi u nečemu što im može biti veliko životno iskustvo te odlično usmjerenje za sve što žele ostvariti u životu. 

Trenutno sam student prve godine na sveučilištu Fontys u Nizozemskoj, studiram internacionalni komunikacijski menadžment. Za smjer, profesore te općenito za čitavu organizaciju sveučilišta imam samo pohvale. Profesori su vrlo opušteni, ali i stručni, komunikacija s njima je neformalna što je za mene i još neke studente bio šok, ali brzo smo se navikli na tu pozitivnu promjenu. Smjer je odlično isplaniran, svaki predmet je relevantan i međusobno povezan. 

Obrazovanje je povoljnije i, po mom mišljenju, puno kvalitetnije nego u Hrvatskoj. Vrlo sam zadovoljna životom u Nizozemskoj, posebno činjenicom koliko su ljudi pristupačni i ljubazni te koliko je ovdje život općenito jednostavniji.

I ti možeš upisati studij u Nizozemskoj koji u potpunosti odgovara tvojim željama, ambicijama i očekivanjima. I dalje nemaš svog obrazovnog savjetnika? Kontaktiraj Ivu ili Filipa, naše više obrazovne savjetnike, i dopusti im da ti sugeriraju ono najbolje za tvoj obrazovni put.

Iva: 091 468 3385, i.kuzina@integraledu.hr
Filip: 091 468 3383, f.cirkvencic@integraledu.hr

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka