Studiraj kemiju u Velikoj Britaniji uz stipendiju od £9000!

21.06.2022

Prijave za studij kemije na sveučilištu Hull zatvaraju se u kolovozu.


Rokovi za upis studija na University of Hull, sveučilištu u Velikoj Britaniji, uglavnom su završeni, ali možda imate sreće. Želite studirati kemiju? Nastavite čitati.

Vrhunsko britansko sveučilište Hull poziva sve međunarodne studente zainteresirane za studij kemije da se prijave na njihov preddiplomski studij BSc Chemistry, a rok za prijavu je u kolovozu.

Također, svi prijavljeni ostvarit će pravo na stipendiju George W Gray International Scholarship u trajanju od 3 godine koja smanjuje troškove školarine za 9000 funti godišnje!

Glavni uvjeti za dobivanje stipendije je ponuda za studij na sveučilištu Hull, minimalno 6.5 ukupni rezultat ispita jezika IELTS, dovoljan broj sati i razina predznanja kemije dobivena u srednjoj školi. 

Za ostale uvjete i prijavu na samo sveučilište kontaktirajte nas!

Zašto studirati kemija na University of Hull

Prije pedeset godina, molekule koje su omogućile LCD i ravne zaslone izumili su kemičari sa Sveučilišta Hull. Kao student kemije na ovom sveučilištu studirat ćeš i učiti u području s jednom od najvećih koncentracija kemijske industrije u Ujedinjenom Kraljevstvu – uključujući BP, Total, Reckitt, Philips 66, Croda i Smith & Nephew.

Upravo zbog toga imate brojne prilike za zapošljavanje, a 94% naših studenata nastavlja raditi i/ili studirati unutar 15 mjeseci nakon završenog studija.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka