Studiraj drugačije - upiši studij na University of Northampton

11.12.2019

U samom srcu Velike Britanije smjestilo se sveučilište Northampton.


Mlado sveučilište s novosagrađenim kampusom u centru grada pruža svojim studentima potpuno novu dimenziju studiranja.

Sa titulom ''Promicatelja promjene'' sveučilište želi svoje studente učiniti aktivnim sudionicima zajednice, stoga su njihove knjižnice otvorene 24 sata dnevno, članstvo u svim studenskim udrugama je potpuno besplatno, te ukoliko trebaš bilo kakvu pomoć studenski ambasadori su tu za tebe. Imaju na umu da je današnjim studentima must have laptop te tako svim svojim studentima sveučilište poklanja laptop, jer što je student bez laptopa? Uz to, možeš se prijaviti za stipendiju koju sveučilište Northampton nudi u iznosu do 3 000 funti!

I dalje nisi siguran? Želiš studirati potpuno odvojene predmete/studijske programe i ne znaš kako odabrati? Studiraj oboje! Sveučilište će ti i to omogućiti. Vjeruju da studenta ne treba sputavati u njegovim željama i ambicijama, te nude niz tzv. ''Joint honours''. Ne znaš što su točno ''Joint honours''? To je kada odlučiš istovremeno studirati dva odvojena područja, te za to dobiješ jednu diplomu pod nazivom ''Joint honours''.Tijekom svog studija imaš priliku surađivati sa raznim poslodavcima kao što su Walt Disney, BMW, Ralph Lauren, Microsoft ali mnogi drugi. I tko zna, možda se tvoja karijera skriva negdje među ovim poznatim kompanijama!

No, želiš biti drugačiji i studirati nešto drugačije? Možeš i to na sveučilištu Northampton! Studiraj studije poput: Footwear and Accessories, Games Art, Leather Technology, Popular Music, Sport Coaching. Budi jedinstven i odvaži se na nešto drugačije. Budi jedan od prvih studenata koji će studirati na potpuno novom sveučilištu i doživi potpuno novu dimenziju studiranja!

Ukoliko ti se svidjelo sveučilište Northampton i želiš saznati više, javi se našim obrazovnim savjetnicima za BESPLATNO savjetovanje putem linka, saznaj kako i ti možeš postati student Northampton sveučilišta! Pripazi, 1. rok za prijavu se opasno bliži zato nemoj propustiti 15. 1.2020.!

P.S. Pogledaj video naše studentice Ane koja će te još dodatno uvjeriti zašto odabrati University of Northampton!

#studijuinozemstvu #velikabritanija #universityofnorthampton

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka