Ovo su top studiji u inozemstvu s prijavnim rokovima u siječnju!

27.10.2022

Brojna vrhunska sveučilišta u inozemstvu s kompetitivnim studijima imaju rokove već u siječnju, požuri s prijavom!


Želiš upisati neke od kompetitivnih studij u inozemstvu? Rok za prijavu nekih programa je već 15. siječnja, a agencija za studiranje u inozemstvu IntegralEdu tu je da te uputi u sve potrebne informacije. Dogovori sastanak s obrazovnim savjetnicima već danas ovdje

Studiji u Nizozemskoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj – rokovi za prijavu sveučilišta u inozemstvu sve su bliže. Požuri i ne propusti priliku za upis željenog studija u inozemstvu.

Numerus Fixus – najpopularniji studiji u Nizozemskoj

Rok: 15. siječnja

Nizozemska je trenutno najpopularnija destinacija za studiranje u inozemstvu, a razloga je mnogo. Studiranje u Nizozemskoj svakako daje najbolji omjer cijene i kvalitete obrazovanja – mogući su zajmovi i dodatne državne subvencije koje pomažu međunarodnim studentima da steknu vrhunsko obrazovanje, školarine su pristupačne, a sveučilišta imaju dugu tradiciju obrazovanja na engleskom jeziku pa samim time i širok izbor studija te vrhunski opremljena sveučilišta s modernim oblikom nastave.

Numerus Fixus studijski programi oni su s ograničenim brojem upisnih mjesta. Ovo su ujedno jedni od najkvalitetnijih, popularnijih, ali i konkurentnijih studija u Nizozemskoj pa, uz klasični prijavni proces, uključuju i dodatni selekcijski postupak; najčešće u obliku online ispita znanja za koje oni koji se za ove programe prijave unaprijed dobiju materijale koje trebaju naučiti.

Neki od Numerus Fixus studija su: Artificial Intelligence, Psychology, Computer Science and Engineering, Biology, International Business Administration, International Relations i Physiotherapy. 

Krajnji rok za prijavu je 15. siječnja, a do tog datuma prijavitelji u većini slučajeva moraju dostaviti svu prijavnu dokumentaciju, uključujući zadovoljavajuće rezultate standardiziranog ispita znanja engleskoga jezika – IELTS ili TOEFL.

Zanimaju te Numerus Fixus studiji u Nizozemskoj? Krajnje je vrijeme da se javiš svom obrazovnom savjetniku i kreneš s procesom prijave.

Besplatno obrazovanje u Švedskoj

Rok: 17. siječnja

Besplatno obrazovanje, visoko rangirana sveučilišta u inozemstvu, inovativan pristup obrazovanju te vrhunski opremljena sveučilišta razlozi su zbog kojih se sve veći broj studenata odlučuje nastaviti svoje obrazovanje u Švedskoj!

Krajnji rok za prijavu nekih studijskih programa u Švedskoj je 17. siječnja. Javi se našim obrazovnim savjetnicima te saznaj koja ti je dokumentacija do navedenoga roka potrebna za prijavu!

Najveći izbor vrhunskih studija u Velikoj Britaniji

Rok: 25. siječnja

Prestiž, tradicija i brojne prilike tri su ključne prednosti obrazovanja u Velikoj Britaniji, destinaciji koja privlači više od 485 tisuća stranih studenata na više od 150 sveučilišta i 50 tisuća studijskih programa.

Engleska je dom nekih od najpoznatijih obrazovnih institucija u svijetu – Oxford, Cambridge, UCL, King’s College London samo su neke od cijenjenih obrazovnih institucija na kojima velik broj Hrvata svake godine ostvaruje svoj akademski potencijal. Ova studentska destinacija nudi najširi izbor studijskih programa u inozemstvu, ali rokovi za prijavu nekih su 25. siječnja!

Irska – vrhunsko obrazovanje i karijerni razvoj

Prvi krug prijava: 20. siječnja

Nakon Brexita, sve više međunarodnih studenata odabire upravo Irsku kao željenu akademsku destinaciju. Irsku karakterizira uhodana akademska tradicija s više od 30 sveučilišta i 5000 različitih programa na engleskom jeziku. Uz vrhunsko obrazovanje i s obzirom na procvat inovativnih međunarodnih tvrtki, Irska mladim kvalificiranim ljudima omogućuje brojne prilike za karijerni razvoj.

Studijski programi, kriteriji, potrebna dokumentacija, školarine i stipendije – javi se svom obrazovnom savjetniku i saznaj sve informacije. I dalje stigneš poslati ranu prijavu koja završava 20. siječnja!

Siječanj je ključan i za sve one koji upisuju diplomske studije

Upis diplomskih studija u inozemstvu prvi je korak prema uspješnom početku karijere u željenom području. Preporuka agencije IntegralEdu za sve one koji završne godine svoga obrazovanja žele provesti u inozemstvu jest da kroz siječanj imaju definirane ciljeve, jasan odabir programa te pripremljenu dokumentaciju za prijavu. Na ovaj način prijava će biti poslana na vrijeme, a odgovor sveučilišta stići će pravovremeno.


Kontaktiraj Ivu ili Filipa, naše više obrazovne savjetnike, koji će te uputiti u cijeli proces i sve informacije koje trebaš znati. Prijavi se za besplatne konzultacije, požuri i upiši željeni studij u inozemstvu!

Iva: 091 468 3385, i.kuzina@integraledu.hr
Filip: 091 468 3383, f.cirkvencic@integraledu.hr

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka