STUDIJ U INOZEMSTVU: Iskoristi besplatnu prijavu na željeni studij!

25.01.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / fakulteti u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / studij u Italiji – sve informacije na jednom mjestu!


Ako želiš upisati kvalitetan studij u inozemstvu, koji ujedno ima pristupačne troškove školarine te troškove života, Italija je idealna studentska destinacija. Bez obzira na to zanimaju li te umjetnički studiji, društvene znanosti, ekonomija ili čak medicina – Italija nudi velik izbor studija na preddiplomskoj i diplomskoj razini na preko 60 sveučilišta koji su visoko rangirani u usporedbi s većinom europskih zemalja zbog bolonjskog procesa. Također, studiranje u Italiji mogu ti olakšati i stipendije za studij u inozemstvu koje smanjuju troškove školarine, a razlikuju se od sveučilišta do sveučilišta u Italiji.

Želiš upisati studij u Italiji? Darujemo ti besplatnu prijavu!

Zbog interesa za ovom sve popularnijom destinacijom, svima onima koji su se prijavili za Study in Italy virtualni događaj koji se održao prošloga četvrtka, 20. siječnja, darujemo jednu besplatnu prijavu na neku od partnerskih institucija koje su sudjelovale na događaju:

⚡NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano (Milano i Rim)
⚡MIP Politecnico di Milano School of Management
⚡John Cabot University Rome
⚡The American University of Rome
⚡Universita Cattolica del Sacro Cuore

Također, zainteresiranima za studijske programe na nepartnerskoj instituciji ⚡Bocconi University pripremili smo popust od 1500 kn za prijavu na željeno sveučilište te će ona iznositi 3000 kn.

Besplatne prijave te snižena cijena paketa za upis sveučilišta Bocconi vrijede za sve one koji su se prijavili na Study in Italy događaj, a traju od 24. siječnja do 4. veljače! Za besplatnu prijavu potrebno je javiti se obrazovnim savjetnicima agencije IntegralEdu te dogovoriti besplatne konzultacije. 

Prijava za partnerske i nepartnerske institucije uključuje:


•    mentoriranje i individualiziran pristup prilikom odabira odgovarajućeg studija i sveučilišta,
•    cjelokupni proces prijave na jedan studijski program,
•    upute za pripremu motivacijskog pisma i životopisa potrebnih za prijavu,
•    jedan prepravak svih dokumenata,
•    finalni pregled cjelokupne dokumentacije,
•    savjetovanje o legalizaciji dokumenata potrebnih za prijavu,
•    informiranje o postupku podnošenja zahtjeva veleposlanstvu za izdavanjem dokumenta Dichiarazione di Valore i talijanskog fiskalnog broja.

Zanima te mogućnost stipendiranja studija na navedenim sveučilištima? PROČITAJ VIŠE.

Javi se našim obrazovnim savjetnicima za besplatne konzultacije i iskoristi mogućnost besplatne prijave na željeno sveučilište u Italiji te tako napravi prvi korak prema početku svog visokog obrazovanja!

Ključne riječi:
studij u inozemstvu financiranje

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka