Evo kako pronaći smještaj prilikom odlaska na studij u inozemstvo

06.05.2021

Pitanje koje često muči naše studente nakon što dobiju potvrdu da su primljeni na željeni studij jest kako pronaći odgovarajuć smještaj.


Gdje tražiti smještaj? Koje cijene su prihvatljive? Kakvo je naselje u kojem se smještaj nalazu? Kako biti siguran da će smještaj biti jednak kao na internetu?

Potraga za novim domom često je stresan dio odlaska na studij u inozemstvo što je sasvim normalno jer student radi velik i hrabar korak za svoju budućnost. Kako bismo vam barem malo olakšali potragu, ovim člankom upoznat ćemo vas s platformom HousingAnywhere.

HousingAnywhere najveća je svjetska platforma za iznajmljivanje smještaja za, između ostaloga, međunarodne studente i mlade profesionalce. Platforma broji preko 50 tisuća aktivnih oglasa i 8 milijuna korisnika u više od 60 zemalja, a preko 150 partnerskih sveučilišta svojim studentima preporučuje korištenje HousingAnywhere usluga.

HousingAnywhere olakšava međunarodnu mobilnost svojom inovativnom platformom i sigurnim sustavom rezervacija. Pružajući stambena rješenja u stotinama gradova širom svijeta, nudi studentima velik izbor smještajnih objekata koje mogu rezervirati u samo nekoliko klikova.

Kako biste bili sigurni u odabir odgovarajućeg smještaja, na HousingAnywhere dostupne su uvijek ažurirane fotografije, videozapisi, tlocrti i prevedeni opisi stambenih objekata, kao i lokacija smještaja označena na mapi. Također, želite li se osjećati još sigurnije u vezi svog budućeg studentskog doma, platforma pruža informacije o naselju u kojemu je smješten.

Platforma funkcionira na sljedeći način: korisnici se pretplate na HousingAnywhere usluge te time dobivaju pristup bazi stambenih objekata koji su na njoj objavljeni. Mogu saznati sve o smještaju, razgovarati direktno sa stanodavcima, tražiti dodatne infomacije, izmijeniti ugovore i slično. Studenti biraju pakete i vrijeme korištenja pretplate u skladu s njihovim potrebama. Ovim pristupom stavlja se naglasak na provjeren smještaj, sigurno potpisivanje ugovora i provjerene stanodavce.

Na linku možete pristupiti HousingAnywhere platformi za hrvatske studente koja je direktno povezana s agencijom IntegralEdu. Registracijom preko linka dobivate pristup VIP profilu koji vam omogućuje prioritetni pristup svim dostupnim stambenim objektima na HousingAnywhere. Pronađite svoj idealni dom i uživajte u laganom, pouzdanom i sigurnom početku vašeg studentskog iskustva u inozemstvu.

Za dodatna pitanja o studiju u inozemstvu i pomoć oko prijavnog procesa te aktivnosti nakon dolaska na željenu studentsku destinaciju kontaktirajte nas putem linka!

Ključne riječi:
smještaj

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka