Što je to obrazovno savjetovanje i zašto ga odabrati?

26.08.2021

Zašto se odlučiti za pomoć obrazovnih savjetnika?


Odabir i upis željenog studija u inozemstvu uzbudljiv je, ali i kompleksan proces koji podrazumijeva detaljno informiranje o studijskim programima, obrazovanju u inozemstvu, uvjetima i kriterijima sveučilišta u inozemstvu, kao i mnogim drugim elementima.

Misija agencije IntegralEdu je mladim ljudima približiti mogućnost studija u inozemstvu te im pomoći to i ostvariti kroz dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakte u području inozemnog obrazovanja.

 

Zašto se odlučiti za pomoć obrazovnih savjetnika?

1. ISKUSTVO I ZNANJE OBRAZOVNIH SAVJETNIKA

Odluka o obrazovanju u inozemstvu izuzetno je važna, a samim time nimalo jednostavna čemu doprinosi velik broj informacija među kojima je teško pronaći onu potrebnu. Kako bismo vam pomogli u procesu informiranja te donošenju prave odluke, na temelju znanja i iskustva naših obrazovnih savjetnika smatramo da vam je potrebno sljedeće:

  • potpune informacije o obrazovnom proizvodu koji vas zanima, prilagođene onome što već znate i što biste voljeli te trebali znati,
  • odgovori na sva pitanja koja želite postaviti (uvijek pozitivno reagiramo i cijenimo listu pitanja koju klijenti pripreme prije prvoga sastanka),
  • precizne informacije koje vam šaljemo nakon prvoga sastanka, a koje se temelje na vašim željama, mogućnostima, interesima i ambicijama koje se trudimo saznati i prepoznati.

Upućenost u aktualnosti, informiranost, znanje i iskustvo obrazovnih savjetnika garancija su kvalitetnog usmjeravanja prema idealnim studijskim programima!

2. SUSTAV MENTORSTVA

Želje o kvalitetnom obrazovanju te nastavku akademskog razvoja u inozemstvu ostvarujemo kroz sustav mentorstva, a obrazovna rješenja prilagođavamo individualnim potrebama te mogućnostima svakoga budućeg studenta.

Naš prvi susret i savjetovanje s klijentima besplatni su. To nije zato što ne cijenimo vrijeme naših obrazovnih savjetnika niti ćemo vam zbog toga posvetiti manje vremena i pažnje. Naglasak stavljamo na upoznavanje i aktivno slušanje želja, ambicija i motivacije naših klijenata te je prvo savjetovanje, po našem mišljenju, temelj kvalitetne i uspješne suradnje. Uz pomoć pri odabiru i upisu idealnog studija u inozemstvu, našim klijentima omogućujemo i pomoć u okviru programa profesionalne orijentacije, radionica životopisa i motivacijskog pisma, razvoja profesionalnih vještina i slično.

Naša je želja buduće student pripremiti ne samo za uspjehe u visokom obrazovanje, već i u budućoj karijeri.

3. STALNA PODRŠKA

Posebnost obrazovnog savjetovanja upravo je u podršci kroz svaki korak procesa upisa željenog sveučilišta u inozemstvu – od želje i ideje, preko usmjeravanja, sustava podrške i pomoći pri odabiru odgovarajućeg programa do vođenja prijave te osiguravanja svih potrebnih kriterija za upis.

Za svoje smo klijente ovdje za sva pitanja, nedoumice i brige koje su normalan dio ove važne odluke te se trudimo učiniti ovaj proces maksimalno pozitivnim iskustvom kakvo bi ono i trebalo biti.

4. CJELOŽIVOTNO OBRAZOVANJE

S velikim brojem klijenata povjerenje gradimo od malih nogu kroz pružanje iskustva ljetnih kampova u inozemstvu. Vremenom ih usmjeravamo prema vrhunskom srednjoškolskom obrazovanje kroz koje stvaraju jake temelje za upis na visokokvalitetna sveučilišta u inozemstvu.

Za sve one koji imaju jaku želju i motivaciju, uz našu pomoć, upis na prestižna svjetska sveučilišta postaje formalnost.

5. VIŠE OD KLIJENATA

Svojim smo klijentima uvijek na raspolaganju te se trudimo njegovati te odnose čak i kada više nisu studenti. Neki od naših prvih klijenata sada su roditelji koji nam nastavljaju pružati povjerenje upisom svoje djece u jezične kampove te to smatramo najvećom potvrdom našega rada, ali i važnosti obrazovnog savjetovanja u cijelosti.

Stručnost, informiranost, susretljivost i, ono najvažnije, zainteresiranost naših obrazovnih savjetnika uvjerit će vas da smo ovdje za vas i zbog vas! Kontaktirajte nas i dopustite nam da budemo dio vaše priče. Veselimo se našoj potencijalnoj suradnji.

Ključne riječi:
studij u inozemstvu vijesti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka