STIPENDIJE ZA STUDIRANJE U INOZEMSTVU: Stipendije za Middlesex University u Velikoj Britaniji

17.02.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / fakulteti u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / studij u Velikoj Britaniji – sve informacije na jednom mjestu!


Nakon Brexita, dio sveučilišta u Velikoj Britaniji odlučio je zadržati međunarodne studente pružajući im stipendije za studiranje u inozemstvu. Jedno od sveučilišta koje se odlučilo ponuditi studentima stipendije za studiranje u Velikoj Britaniji je i Middlesex University London. Na ovaj način, studiranje u Velikoj Britaniji, ujedno najboljem obrazovnom sustavu u Europi, nije nedostižno!

Middlesex University

Ovo sveučilište u Velikoj Britaniji cijenjeno je na svjetskoj razini po svom doprinosu inovacijama, istraživanju te kvaliteti obrazovanja. Više od 40 tisuća studenata iz više od 140 zemalja odlučuje se za ovo sveučilište, stječući znanja i vještine potrebne za budući karijerni usmjeh.

Middlesex njeguje jake veze s Hrvatskom te svake godine primaju velik broj hrvatskih studenata na svoje preddiplomske i diplomske studije. Nude širok i inspirativan raspon studija, tako da bez obzira na vaše područje interesa i planove za buduću karijeru, možete pronaći svoje mjesto u njihovoj  prijateljskoj, uspješnoj zajednici.

Middlesex stipendije 

Stipendija za preddiplomske studije

Kako bi nastavili podržavati studente u njihovoj želji za upisom preddiplomskih studija u Velikoj Britaniji, nude stipendije za one koji započnu studij u rujnu 2022. ili siječnju 2023.

Studenti koji ispunjavaju uvjete godišnju školarinu platit će samo 9500 funti u cijelom trajanju preddiplomskog studija.

Stipendija se primjenjuje automatski za sve studente iz Hrvatske te posebna prijava nije potrebna.

Stipendija za diplomske studije

Kako bi nastavili podržavati studente u njihovoj želji za upisom diplomskih studija u Velikoj Britaniji, nude stipendije za one koji započnu studij u rujnu 2022. ili siječnju 2023.

Studentima koji ispunjavaju uvjete bit će dodijeljena stipendija u obliku popusta na cijenu školarine što znači da će platiti samo dodatnih 250 funti na iznos školarine za diplomske studije koje plaćaju stanovnici UK-a.

Stipendija se primjenjuje automatski za sve studente iz Hrvatske koji ispunjavaju uvjete te posebna prijava nije potrebna.

Želiš studirati u Velikoj Britaniji? Ovo je sjajna prilika da to i postigneš! Javi nam se kako bismo te detaljno informirali o cjelokupnom procesu prijave za studij, ali i stipendiju za studiranje u Velikoj Britaniji.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka