STIPENDIJE ZA STUDIRANJE U INOZEMSTVU: Stipendije britanskog sveučilišta University of Hull

27.01.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / fakulteti u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / studij u Velikoj Britaniji – sve informacije na jednom mjestu!


University of Hull već 90 godina mijenja način na koji ljudi razmišljaju. Njihov moto, Lampada Ferens, prevodi se kao 'nositi svjetlo učenja', a tijekom godina to su svjetlo dijelili s tisućama studenata iz cijeloga svijeta. Kao 14. najstarije englesko sveučilište, ponose se dugom tradicijom akademske izvrsnosti i istraživanja usmjerenih prema povećanju kvalitete života društva. 

Prema Guardian University Rankings 2022, Hull se u posljednje dvije godine podigao za 42 mjesta te sada zauzima 53. mjesto na ljestvici najboljih britanskih sveučilišta. American Studies, Physics, Earth & Marine Sciences and Education programi su svrstani u 10 najboljih na nacionalnoj razini!

Kako bi što većem broju međunarodnih studenata pružili priliku za najboljim obrazovanjem, sveučilište Hull nudi stipendije za studiranje u inozemstvu koje mogu umanjiti troškove školarine za čak 50%.

Women in STEM (Science, Technology, Engineering and Maths) Scholarship 2022

“ Motivated by society’s challenges and inspired by the power of our global community, we are shaping a fairer, brighter and carbon neutral future.”

Cilj ove stipendije jest podržati međunarodne studentice u odluci da na preddiplomskoj razini upišu studij u područjima znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Navedeno je ujedno i ključni cilj plana održivog razvoja Ujedinjenih naroda i usklađen je s misijom sveučilišta koja potiče rodnu raznolikost.

Sveučilište Hull nudi stipendije međunarodnim studenticama koje upisuju prvu godinu redovnog preddiplomskog studija u navedenim područjima u rujnu 2022. Stipendija za studiranje u Velikoj Britaniji uključuje:

5 x 50% na iznos školarine za tri godine preddiplomskog studija za međunarodne studentice koje se odluče upisati STEM studijske programe. 

Rok za prijavu

Rok za prijavu je 31. svibnja 2022.

Uvjeti i prijava 

Javi se našim obrazovnim savjetnicima koji će te uputiti u proceduru te ti pomoći s cjelokupnom prijavom!

Uspješni kandidati bit će kontaktirani sredinom lipnja 2022. Svi kandidati će biti obaviješteni o ishodu svojih prijava do kraja lipnja 2022. godine.

 

Faculty of Arts, Culture and Education Undergraduate Scholarship 2022

Sveučilište Hull nudi stipendije za međunarodne studente/ice koji upisuju prvu godinu redovnog preddiplomskog studija Faculty of Arts, Culture and Education u rujnu 2022. Stipendija za studiranje u Velikoj Britaniji uključuje:

5 x 50% na iznos školarine za tri godine preddiplomskog studija za međunarodne studente/ice koji se odluče upisati Faculty of Arts, Culture and Education studijski program.

Rok za prijavu 

Rok za prijavu je 31. svibnja 2022.

Uvjeti i prijava 

Javi se našim obrazovnim savjetnicima koji će te uputiti u proceduru te ti pomoći s cjelokupnom prijavom!

Uspješni kandidati bit će kontaktirani sredinom lipnja 2022. Svi kandidati će biti obaviješteni o ishodu svojih prijava do kraja lipnja 2022. godine.

Želiš studirati u Velikoj Britaniji? Ovo je sjajna prilika da to i postigneš! Javi nam se kako bismo te detaljno informirali o cjelokupnom procesu prijave za studij, ali i stipendiju za studiranje u Velikoj Britaniji.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka