STIPENDIJE ZA STUDIRANJE U INOZEMSTVU: Stipendije britanskog sveučilišta Northumbria University Newcastle

21.02.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u Velikoj Britaniji /fakulteti u inozemstvu / studij u Velikoj Britaniji – sve informacije na jednom mjestu!


Još jedno sveučilište koje nudi pomoć međunarodnim studentima u obliku stipendije za studiranje u inozemstvu je Northumbria University u Velikoj Britaniji. Stipendije za studiranje u inozemstvu omogućuju studentima iz cijeloga svijeta da upišu željena sveučilišta u inozemstvu, posebice studije u Velikoj Britaniji koja glasi kao najbolji obrazovni sustav u Europi.

Sveučilište Northumbria uvijek nagrađuje najbolje studente s izvanrednim akademskim sposobnostima. Nude niz paketa podrške za studente ovisno o akademskom uspjehu ili financijskim okolnostima. Mogućnosti financijske potpore ograničene su uvjetima koje student mora zadovoljiti, stoga je bitno da razmotrite sve zahtjeve i pažljivo promotrite proces prijave i rokove, u čemu vam pomažemo mi – agencija za studiranje u inozemstvu IntegralEdu.

Northumbria Global Scholarship – za EU studente koji upisuju studij u rujnu 2022.

Ova stipendija dodjeljuje se u obliku popusta od 3000 funti na godišnju školarinu prve godine trogodišnjeg preddiplomskog studija u Velikoj Britaniji.

Da biste se kvalificirali za Northumbria Global Scholarship, morate:
•    biti međunarodni student,
•    biti student koji se samostalno financira (ne prima sponzorstvo),
•    biti prihvaćeni i upisani na redovni preddiplomski studij na kampusu Newcastle Upon Tyne, u rujnu 2022.

Dodatne informacije o stipendiji za studij u Velikoj Britaniji:
•   Northumbria Global Scholarship automatski se primjenjuje kao popust na naknadu i nije potrebno podnositi zasebnu prijavu,
•   stipendija se dodjeljuje kao popust samo na prvoj godini studija,
•  studenti koji se s partnerskih institucija na kojima su dogovorene smanjene naknade i individualne stipendije prebacuju, odnosno nastavljaju svoj studij na Northumbria Universityju, ne ispunjavaju uvjete za Northumbria Global Scholarship,
•    Northumbria Global Scholarship dodjeljuje se kao popust na školarinu, a ne kao novčani iznos,
•    u slučaju ponavljanja prve godine, stipendija će biti ukinuta,
•    odluka sveučilišta je konačna i nije moguće uložiti žalbu.

Ovo prestižno sveučilište u Velikoj Britaniji globalno je prepoznato zbog svog istraživačkog doprinosa, načina podučavanja koji je usmjeren prema potrebama radnog sektora te zbog akademske izvrsnosti.

Želiš upisati ovaj studij u Velikoj Britaniji? Javi nam se kako bismo te detaljno informirali o cjelokupnom procesu prijave za studij, ali i stipendiju za studiranje u Velikoj Britaniji.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka