STIPENDIJE ZA STUDIRANJE U INOZEMSTVU: Nova stipendija od 9000 funti za svaku godinu studija u Velikoj Britaniji!

11.02.2022

Studij u inozemstvu / studiranje u inozemstvu / stipendije za studiranje u inozemstvu / fakulteti u inozemstvu / agencija za studiranje u inozemstvu / studij u Velikoj Britaniji – sve informacije na jednom mjestu!


Uz već predstavljene stipendije za studiranje u inozemstvu sveučilišta Hull u Velikoj Britaniji, sveučilište je objavilo još jednu stipendiju za međunarodne studente naziva George W. Gray.

Međunarodna stipendija za studiranje u Velikoj Britaniji, George W. Gray, umanjuje cijenu školarine za 9000 funti za svaku godinu studija za studente koji upišu studijski program BSc Chemistry and Mchem Chemistry na University of Hull u rujnu 2022.

University of Hull ponosi se dugom povijesti revolucionarnih istraživanja u ovom području, a stipendija je nazvana po profesoru Georgeu W. Grayu koji je izumio molekule tekućih kristala koje nam omogućuju da danas imamo LCD i ravne ekrane. 

Zašto odabrati Hull za studije u području kemije:

  1. studiraj na mjestu gdje je koncentracija kemijske industrije jedna od najvećih u UK-u – uključujući tvrtke poput BP, Total, Reckitt, Croda i Smith and Nephew,
  2. 94% studenata na ovom programu nastavlja raditi ili dalje studirati unutar 15 mjeseci nakon ostvarene diplome,
  3. s ovim studijskim programom zadovoljno je 100% studenata,
  4. studijski program BSc Chemistry and Mchem Chemistry akreditiralo je Kraljevsko kemijsko društvo.

 


Želiš studirati u Velikoj Britaniji? Ovo je sjajna prilika da to i ostvariš! Javi nam se kako bismo te detaljno informirali o cjelokupnom procesu prijave za studij, ali i stipendiju za studiranje u Velikoj Britaniji.   

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka