Iskusite kako je raditi svoj posao iz snova i prije završetka srednje škole uz ove programe prakse!

29.08.2022

InvestIN summer experience pomoći će vam da budete sigurni u odabir studija i buduće karijere.


Znate li da gotovo trećinu života provedemo na poslu? 

S obzirom na to, odabir pravog studija prvi je korak prema odabiru idealne karijere, a iskustvo iz prve ruke i uranjanje u profesionalnu atmosferu najbolji je način da donesete sigurnu i ispravnu odluku. 

S 18 godina, kada se morate usmjeriti prema onome što ćete raditi ostatak života, još uvijek nemate dovoljno iskustva i sve informacije o tome što bi bio najbolji posao za vas. Upravo iz tog razloga kreiran je program InvestIN –  svojevrsna ljetna praksa koja omogućuje autentične simulacije vaše željene karijere, interaktivna događanja, kao i uzbudljive posjete mjestima koja su relevantna za odabranu karijeru, poput bolnica, tvornica i dizajnerskih kuća.

InvestIN summer experience pruža potpuni uvid u više od 20 smjerova budućih zaposlenja, a vode ih stručnjaci u tim područjima. Programi su izvrsna prilika za nadopunu znanja koje učenici stječu obrazovanjem i onoga što će od njih jednoga dana očekivati poslodavci. Prakse u odabranom području mogu trajati od dvodnevnih master classova do onih koje traju 5, 10 ili 15 dana. Dijele se na: „Young“ za polaznike od 15 do 18 godina i „Future“ programe za polaznike od 12 do 14 godina. 

PREDNOSTI SUMMER EXPERIENCE PROGRAMA:

Iskustvo iz prve ruke – polaznici će se osobno upoznati s posebitostima odabrane karijere te će tako moći što bolje i informiranije donijeti odluku o izboru budućeg akademskog i karijernog puta.
Specifično znanje –  prakse uključuju individualne sastanke sa savjetnikom za karijeru, dajući polaznicima potrebne alate za razvoj njihovog potencijala.
Iskustvo – u sklopu programa polaznici dobivaju vrijedno profesionalno iskustvo što će biti sjajan dodatak njihovom životopisu ili prijavi na studij u inozemstvu.
Kontakt – polaznici će imati priliku upoznati i razgovarati s vodećim stručnjacima iz odabranog stručnog područja, kao i postaviti im sva pitanja koja ih zanimaju.

NAJPOPULARNIJI PROGRAMI

BUDUĆI LIJEČNICI

„Young Doctor Summer Experience“ daje polaznicima od 15 do 18 godina priliku da iz prve ruke saznaju kako je raditi kao liječnik u Londonu. U 15 dana programa polaznici će pratiti radni dan liječnika te dobiti uvid u slučajeve stvarnih pacijenata, saznati kako se dijagnosticiraju bolesti, raditi s najnaprednijim medicinskim aparatima. Polaznici također imaju priliku sudjelovati na posebnom medicinskom konziliju liječnika i studenata Medicinskog fakulteta Bolnice St. Bartholomew u Londonu.

 

BUDUĆI INŽENJERI

“Young Engineer Summer Experience” nudi interaktivnu simulaciju karijere za sve one koji se žele profesionalno razvijati u području inženjerstva. Tijekom programa prakse polaznici mogu iskusiti dizajniranje i proizvodnju vodećih marki super automobila, razgovarati s pilotima Boeinga iz flote British Airwaysa, demontirati motore zrakoplova pod vodstvom inženjera strojarstva i mnoge druge nevjerojatne stvari. Sudionici prakse pohađaju Sveučilište u Cambridgeu i sastaju se s predstavnicima start-up tvrtki koje stvaraju inovativne inženjerske tehnologije.

 

BUDUĆI ODVJETNICI

“Young Lawyer Summer Experience” program je namijenjen polaznicima u dobi od 15 do 18 godina koji planiraju karijeru u pravu i odvjetništvu. Simulacija u trajanju od 15 dana vodi ih na kultna mjesta, poput Visokog suda pravde u Londonu, gdje imaju priliku braniti ljudska prava i sudjelovati u slučaju ubojstva koji vode stručnjaci. Polaznici također sudjeluju na posebnom sastanku s odvjetnicima velikih korporacija, organiziranom na krovu jednog od nebodera u Londonu te posjećuju mjesta poput Parlamenta, srca britanske političke i zakonodavne moći, ureda Amnesty Internationala i kampusa Sveučilišta u Oxfordu.

 

BUDUĆI INVESTICIJSKI BANKARI

"Young Software Engineer Summer Experience" posebno je razvijen program ljetne prakse za polaznike koji su zainteresirani za svijet novca i ulaganja. Dvotjedni program uključuje sastanke s visokopozicioniranim stručnjacima koji rade u vodećim svjetskim investicijskim bankama, simulaciju trgovanja dionicama uživo i izgradnju vlastitog portfelja dionica pod vodstvom različitih menadžera financijske imovine, takozvanih brokera. Sudionici pohađaju Sveučilište u Oxfordu, posjećuju razne banke i pohađaju informatičke tečajeve za algoritme trgovanja.

 

BUDUĆI SOFTVERSKI INŽENJERI

"Young Software Engineer Summer Experience" je program ljetne prakse namijenjen polaznicima koji su zaljubljeni u kodove i sanjaju o karijeri u softverskom inženjerstvu, kibernetičkoj sigurnosti i podacima. Program uključuje niz korisnih i zanimljivih aktivnosti, poput razvoja vlastite aplikacije, stvaranja dizajna videoigara, primjene različitih tehnika kibernetičke sigurnosti i korištenja podataka za spašavanje planeta od klimatske krize. Studenti imaju priliku razgovarati s predstavnicima jedne od vodećih londonskih fin-tech tvrtki, kao i posjetiti sigurnosnu agenciju i tvrtku za marketing tehnoloških proizvoda.

 

BUDUĆI FILMAŠI

„Young Filmmaker Summer Experience“ daje priliku polaznicima od 15 do 18 godina da iskuse filmsku industriju u Londonu. U roku od dva tjedna planiraju, režiraju, snimaju i obrađuju svoju izvornu filmsku scenu koristeći modernu profesionalnu opremu, a njihov rad predstavljen je na ekskluzivnom filmskom festivalu na kojem sudjeluju vodeći redatelji. Program također uključuje posjete kultnim filmskim lokacijama, uključujući set koji se koristi u filmovima o Jamesu Bondu, kao i Britanski filmski institut i Nacionalnu školu za film i televiziju.

 

OSTALI PROGRAMI:

  • Young Psychologist Summer Experience,
  • Young Dentist Summer Experience,
  • Young Political Leader Summer Experience,
  • Young Engineer Summer Experience,
  • Young Software Engineer Summer Experience,
  • Young Architect Summer Experience,
  • Young Entrepreneur Summer Experience,
  • Young Vet Summer Experience,
  • Young Artist Summer Experience,
  • Young Forensic Scientist Summer Experience,
  • Young Video Game Designer Summer Experience.

 

InvenstInovi programi nude ljetne prakse u vrhunskim tvrtkama kao što su:
•    EY,
•    Disney,
•    BBC,
•    Samsung,
•    Red Bull,
•    Rolls Royce,
•    Goldman Sachs,
•    Boeing.


Cijene               

  Školarina Smještaj Ukupno
15 dana ljetne prakse £3,750  £2,100  £5,850
10 dana ljetne prakse £2,600 £1,350 £3,950
5 dana ljetne prakse £1,350   £600 £1,950
Online 10 dana ljetne prakse £995   £995
Online 5 dana ljetne prakse £595   £595

 

Cijena uključuje:
•    program ljetne prakse prema izboru u Londonu,
•    smještaj u jednokrevetnoj sobi s kupaonicom na University College London,
•    sve obroke.
U cijenu nije uključen transfer od zračne luke.
 

Zanima te više o InvestIN summer experience programima? Javi nam se i rezerviraj svoj termin za besplatne konzultacije.

Ključne riječi:
zanimljivosti

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka