Nizozemsko sveučilište preuzima IntegralEdu Instagram

22.05.2020

Na što prvo pomisliš kad čuješ „vrhunsko sveučilište“? Top studijski programi? Cijenjeni profesori s osobnim pristupom studentima? Visok stupanj zaposlenja nakon studija?


Sveučilište koje to objedinjuje je Radboud University u Nizozemskoj! U suradnji sa sveučilištem dogovorili smo Instagram takeover + Q&A na dva dana na IntegralEdu službenom Instagram profilu 4. i 5. lipnja. Pridruži nam se!

Ali za početak, pročitaj ostatak članka, upoznaj sveučilište i pripremi pitanja!

Sveučilište je iznimno ponosno na činjenicu da se nalazi u top 1% sveučilišta u cijelom svijetu!

Kako bi ti pomogli „pregrmiti“ prvih nekoliko mjeseci dolaska na studij u inozemstvo, sveučilište Radboud nudi pomoć pri pronalasku smještaja i besplatne tečajeve razgovornog nizozemskog – za lakše naručivanje hrane u restoranu ili pronalazak čokolade u dućanu!

Radboud University u brojkama

Kao što smo već spomenuli – u top 1% sveučilišta u svijetu;

8 uzastopnih godina proglašeno najboljim tradicionalnim sveučilištem u Nizozemskoj;

Za sve sportske tipove – sveučilišni sportski centar smatra se najboljim takve vrste u svijetu (znaš gdje ćeš provoditi svoje slobodno vrijeme);

Na sveučilištu se također nalazi 14 istraživačkih instituta, mnogi od kojih su vodeći u tim područjima – što znači da tvoje ideje imaju prostora za rast;

22,976 je trenutni broj studenata na sveučilištu.

Tvoje buduće okruženje

Smješten na prostranom zelenom kampusu, Radboud University ima napredne i vrlo opremljene objekte koje diči prekasna moderna arhitektura.

Grad Nijmegen, za kojeg kažu da se nalazi u srcu Europe, nudi brojne mogućnosti za istraživanje, a ujedno je i najstariji grad u Nizozemskoj. Otkrit ćeš da će te studij na ovom sveučilištu nagraditi, uzbuditi i dati savršen omjer cijene i kvalitete.

Velik je izbor studentskih organizacija i aktivnosti kako bi se razvio, opustio ili upoznao nove prijatelje. Aktivnosti organiziraju studenti za studente.

Što studirati na Radboud University?

Vjerujemo da nećeš požaliti odabirom nekog od brojnih studijskih programa. Dodatni plus je što će tvoja diploma biti međunarodno priznata. Od preddiplomskih studija na engleskom jeziku ističemo:

Comparative European History

Artificial Intelligence

Psychology

Economics and Business Economics

Philosophy, Politics and Society

Computing Science

Molecular Life Sciences

Na listi diplomskih studija na engleskom jeziku, kojih je čak 129 nalaze se sljedeći: Accounting, Anthropology, Artificial Intelligence, Behavioural Science, Business Law, Cognitive Neuroscience, Economics, Environment, Gender Equality, Human Biology, History, Mathematics, Microbiology, Physics and Astronomy, Spatial Planning i drugi.

Ne zaboravi, školarina za prvu godinu je snižena 50%! Puni iznos školarine za preddiplomske i diplomske studije je 2143 eura.

Ovo visoko rangirano sveučilište preuzima IntegralEdu Instagram profil na dva dana kako bi ti pokazali još svojih posebnosti i odgovorili na tvoja pitanja. Pridruži nam se 4. i 5. lipnja na @integraleducroatia. Iskusi nizozemski način studiranja!

Za besplatne konzultacije o studiju u inozemstvu obrati nam se na info@integraledu.hr ili putem prijavnice.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka