Otkrij Avans University of Applied Sciences!

28.04.2020

Tražiš sveučilište u inozemstvu koje će ti pružiti vrhunsko obrazovanje, a na kojemu ćeš istovremeno doživjeti pravi studentski život? Upoznaj svoje buduće nizozemsko sveučilište – Avans University of Applied Sciences!


U svibnju organiziraju webinar 13. svibnja od 19 do 21 h za sve potencijalne buduće studente. Stoga prijavi se ovdje, a u nastavku članka pročitaj čime će te zadiviti!

Malo o sveučilištu

Avans University of Applied Sciences je nizozemsko sveučilište smješteno na jugu zemlje na 4 gradska kampusa u Bredi, Tilburgu, 'S-Hertogenboschu i Roosendaalu s ukupno 31 000 studenata. Međunarodni studenti su smješteni na kampusima u Bredi i 's-Hertogenboschu, dva grada poznata po živahnom studentskom životu.

Prema obrazovnom vodiču Keuzegids HBO, ovo sveučilište je 2020., šestu godinu zaredom proglašeno najboljim University of Applied Sciences!

13. svibnja od 19 do 21 h organiziraju webinar na kojem će predstaviti svojih 5 međunarodnih preddiplomskih studija Environmental Science for Sustainable Energy and Technology, Finance and Control (International), Industrial Engineering and Management, International Business (Breda) i International Business ('s-Hertogenbosch).

Imat ćeš priliku upoznati predavače i trenutne studente, saslušati prezentaciju o studiranju u Nizozemskoj i samom sveučilištu, o studijskim programima te postaviti bilo kakva pitanja koja imaš – bilo da su ona generalna ili vezana uz točno određeni studij. Svaki od studija će imati interaktivno dio gdje ćeš dobiti uvid u svoj budući svijet!

Nizozemska kao top destinacija za tvoje visoko obrazovanje u inozemstvu

Nizozemci su liberalni i otvoreni prema kulturnoj različitosti, koje svakako ima u ovoj visoko razvijenoj zemlji. Obrazovanje je vrhunsko, s fokusom na inovativnost, kreativnost i održivost. Zbog toga, sve više inozemnih studenata odabire Nizozemsku za studij u inozemstvu. Preko 2 100 studijskih programa u Nizozemskoj je na engleskom jeziku, a 1 od 10 studenata na nizozemskim sveučilištima je došao iz inozemstva. Sveučilišta se dijele na research i applied sciences. Avans je university of applied sciences, nudi hands-on inovativne studijske programe koji te pripremaju za profesionalni rad. Research sveučilišta su orijentirana prema teoriji i istraživanju, te stvaranju novih znanstvenih saznanja.

Zašto Avans University of Applied Sciences?

Uz to što nudi vrhunsko obrazovanje, na Avans University of Applied Sciences ćeš velik dio svog preddiplomskog studija provesti i na radnom mjestu u raznim međunarodnim organizacijama koje su direktno povezane s tvojim studijskim programom. Također ćeš naučiti kako primijeniti to znanje na stvarne poslovne ili istraživačke projekte. Prema istraživanju Avans University of Applied Sciences, oko 90% njihovih studenata je pronašlo svoj prvi posao u roku od 3 mjeseca od diplome.

International Business

Avans nudi dva ovakva studijska programa, jedan na njihovom kampusu u s'-Hertogenboschu, a drugi u Bredi. Iako imaju isti naziv, sadržaj studija se razlikuje na ta dva kampusa. Oba studijska programa će te pripremiti za ulogu u međunarodnom poslovanju s fokusom na kontinuiran razvoj. Moći ćeš riješiti složene poslovne probleme, uzimajući u obzir sve aspekte – marketing, menadžment, poslovanje i financije. Namijenjen je poduzetnim pojedincima koji si zadaju vlastite ciljeve, otvoreni su i nezavisni. Uz to su i komunikativni, kreativni i željni za otkrivanjem drugačijih načina rada, života i poslovanja. Doznaj koje su razlike i sličnosti ovih studija na webinaru!

Environmental Science for Sustainable Energy and Technology

Želiš se pobrinuti da je naš planet siguran za buduće generacije? Znanost je tvoja strast? Onda je ovaj studijski program najbolji izbor! Primjeri proučavanja su zagađenje okoliša i gospodarenje otpadom iz znanstvenog pogleda, ali ćeš se „pozabaviti“ i zakonima o okolišu.

Industrial Engineering and Management

Tvoji interes je tehnologija, nastajanje i razvoja procesa. Razumiješ i želiš unaprijediti razvoj kompanije bez ikakvih ograničenja. Industrial Engineering and Management ti nudi priliku da istovremeno studiraš inženjerstvo i menadžment, što će ti dati savršen omjer znanja za rad u velikim kompanijama na pozicijama kao što su projektni menadžer i savjetnik za održavanje sustava.

Finance and Control

Odlike studenta ovog studijskog programa su analitičko razmišljanje, voli raditi s brojkama i želja za početkom karijere u međunarodnom financijskom okruženju. Također, studiranjem Finance and Control svoje znanje poslovnog engleskom ćeš dovesti do savršenstva.

Studirat ćeš financije, računovodstvo i međunarodno poslovanje na kolegijima kao što su upravljanje rizikom, računovodstveni informacijski sustavi, međunarodno fiskalno pravo, strateško financiranje i upravljanje. Nadamo se da smo te uvjeriti da nam se pridružiš na webinaru kojeg organizira Avans University of Applied Sciences 13. svibnja od 19 do 21 h i upoznaš svoje buduće sveučilište i predavače!

Respored webinara pogledaj na sljedećem linku, a za prijavu klikni ovdje.

Ako se želiš dodatno konzultirati s našim obrazovnim savjetnicima o studiju u inozemstvu, svoje besplatne konzultacije možeš dogovoriti ispunjavanjem ove prijavnice.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka