Nastava na daljinu na Manhattan Institute of Management!

20.04.2020

Po prvi put američka visoka škola Manhattan Institute of Management (MIM) nudi online tečajeve s certifikatom!


S preko 30 godina iskustva, MIM trenutno ima oko 5000 studenata i nalazi se u samom središtu poslovnog svijeta – na Manhattanu, u blizini Wall Streeta. Misija škole je obrazovati i pripremiti studente za uspješan rad u brzo rastućem tehnološko-poslovnom okruženju kako bi postali kompetentni menadžeri. Osnovno akademsko znanje je integrirano s praktičnim iskustvom u sve programe.

Online nastava započinje 27. travnja, uz dodatne datume početka u srpnju i rujnu ove godine. Svaki od programa nudi dvije opcije – isključivo odrađivanje programa online ili uz to odraditi i stručnu praksu. Ako želiš, stručnu praksu možeš odraditi u samom New Yorku.

Najpopularniji programi su:

Business Administration

Ovaj program pruža praktično obrazovanje i znanje koje je potrebno za uspješno poslovanje. Nakon završetka programa samo neki od poslova koje bi mogao obavljati su financijski analitičar, broker, specijalist za trgovanje kapitalom, marketing menadžer, specijalist za odnose s javnošću, menadžer proizvodnje, menadžer za uvoz i izvoz te savjetnik za inozemno tržište kapitala.

Opcija #1 - $5,500 - 3 mjeseca online nastave Opcija #2 - $6,500 - 3 mjeseca online nastave + 3 mjeseca stručne prakse

International Business Studies

Proučavat ćeš raznolike dijelove poslovanja – od marketinga i menadžmenta do financija i operativnih dijelova. Svime što je potrebno za uspješno poslovanje. Tvoja buduća karijera može biti u međunarodnom bankarstvu ili računovodstvu, te kao analitičar za financije ili karijera u menadžmentu.

Opcija #1 - $11,000 - 6 mjeseca online nastave Opcija #2 - $13,000 - 6 mjeseci online nastave + 6 mjeseci stručne prakse

Diploma in Business Administration

Ovim programom dobit ćeš dubinsko znanje s fokusom na željeno područje – menadžment, marketing, financije ili poslovne strategije. Polaznici tečaja saznat će potrebne informacije koje su neizostavne za pravilno funkcioniranje poslovanja te se upoznati s alatima pomoću kojih mogu dobiti potrebne vještine rukovođenja.

Opcija #1 - $24,000- 9 mjeseci online nastave Opcija #2 - $27,000- 9 mjeseci online nastave + 9 mjeseci stručne prakse

Kakvo je iskustvo njihovih studenata, pogledaj u videu:

Obrati nam se za više informacija na info@integraledu.hr ili prijavom na link.

#iskustvostudiranjavani #iskustvostudiranjauinozemstvu #obrazovanjeuinozemstvu #studijuinozemstvu #studijuAmerici #studijuSADu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka