MODUL University Vienna – sveučilište usmjereno na originalna istraživanja i inovativna rješenja

16.09.2021

Želiš nastaviti svoje obrazovanje u inozemstvu?


Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se!

Zagreb, Hotel Dubrovnik, 25. rujna i dva izdanja – fizičko i online.

Upoznaj MODUL University Vienna

Održivi razvoj i nove tehnologije suvremena su područja interesa mladih ljudi koja se mogu pretvoriti u studijski program, a zatim i u uspješnu karijeru. Zanimaju vas navedena područja? Pročitajte više o MODUL University Vienna. MODUL University of Vienna (MU) je privatno financirano sveučilište za obrazovanje i istraživanja u području turizma, održivog razvoja, tehnologije novih medija i javne uprave. Sveučilište je osnovala Gospodarska komora grada Beča, a odobrilo ga je Austrijsko akreditacijsko vijeća 2007. godine. Sveučilište kombinira jake akademske temelje s predanošću održivosti i inovacijama koje su ključni faktori dugotrajnog uspjeha.

Cilj sveučilišta je poticanje nezavisnih i originalnih istraživanja te doprinos inovacijama u istraživačkoj zajednici i općoj javnosti, a bazira se na međunarodnoj mreži partnerskih sveučilišta, poduzeća i javnih institucija. Nastavno osoblje čine poznati Austrijanci i međunarodni znanstvenici koji imaju veliku želju pretvoriti ovu mladu organizaciju u vodeću istraživačku platformu u svom području.

Zašto je studij na ovome sveučilištu dobra odluka?

International Management, Public Governance, Hotel Management i Tourism neki su od vrhunskih studijskih programa koje možeš studirati na MODUL University of Vienna.

Kampus je lociran u Kahlenbergu, planini od 425 metara u sjevernim šumama Beča. Ova lokacija ima pogled na rijeku Dunav, ali i zanimljivu povijesnu priču. Ovaj privatni kampus uključuje vanjske i unutarnje prostore koji su dostupni studentima, zaposlenicima i registriranim posjetiteljima. Cijela ustanova je opremljena tehnologijom najviše kvalitete, koristi 10 modernih predavaonica različitih veličina, a sveučilište zagovara korištenje obnovljivih izvora energije pa koristi solarne panele na svojim krovovima.

Studenti mogu dobiti smještaj u nekim od partnerskih studentskih domova s kojima surađuje sveučilište, ali mjesta su ograničena pa se potiču što ranije prijave. Ako te zanima studij na ovome sveučilištu, kontaktiraj nas što prije!

Posjeti World Education Fair i razgovaraj direktno s predstavnicima MODUL University Vienna prijavom na sljedećoj poveznici.
Ključne riječi:
studij u inozemstvu

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka