Provedite ljeto života u LAS ljetnim jezičnim kampovima u Švicarskoj!

23.03.2023

Leysin American School smanjuje cijene tečajeva jezika polaznicima iz Hrvatske za 10%!


Od 1949. LAS Summer in Switzerland nudi nevjerojatno ljetno iskustvo u njihovom prekrasnom kampusu u švicarskim Alpama. Njihov program kombinira sve elemente impresivnog ljetnog kampa dok ostvaruje misiju LAS-a: "razvijanja inovativnih, suosjećajnih i odgovornih građana svijeta."

Učenici iz cijelog svijeta povezuju se u sigurnu alpsku zajednicu punu podrške dok uživaju u nastavi i iznimnim ljetnim aktivnostima. Švicarska je njihovo igralište, a vikend izleti omogućuju im da iskoriste najbolje što Švicarska može ponuditi. 

Pridružite im se ovoga ljeta te se uvjerite zašto se toliko kampera vraća u LAS iz godine u godinu! Za Hrvatske student pripremili su posebnu promociju koja osigurava 10% nižu cijenu tečaja za rezervacije do 15. travnja. PROČITAJTE VIŠE O JEZIČNOM KAMPU!

NAJDRAŽI DIO KAMPA PREMA MIŠLJENJU POLAZNIKA

Polaznici kampa mogu iskoristiti prednosti redovitih izleta na lokacije kao što su Zermatt, Bern, Interlaken i Zürich. Ova putovanja omogućuju im da istražuju i uče o Švicarskoj dok stvaraju uspomene i isprobavaju nove stvari te usavršavaju jezik koji uče!
 
Većina učenika kaže da im je život s drugim polaznicima i sklapanje novih prijateljstava iz cijeloga svijeta najdraži dio ljetnih jezičnih kampova. LAS Summer omogućuje studentima da steknu doživotna prijateljstva s vršnjacima iz cijelog svijeta!

RASPORED AKTIVNOSTI U LAS LJETNOM KAMPU

7:00-8:45 Doručak

9:00-12:00 Jutarnje aktivnosti

•    Učenje jezika: engleski ili francuski
•    Sportovi: tenis ili nogomet
•    Usavršavanje (moguće odabrati 2 od 3 aktivnosti): Creative Writing, Da Vinci Lab, Nature + Math
•    Vodstvo: Alpine Leadership of ICE (Innovation, Creativity, Entrepreneurship)

12:15-13:30 Ručak

13:45-15:30 Afternoon Clubs 

•    Kuhanje i pečenje
•    Jezični klubovi
•    Robotika i kodiranje
•    Glazba
•    Vrtlarstvo
•    Vizualne umjetnosti

16:00-17:45 Afternoon Activities

18:00-19:00 Večera

19:30-21:30 Večernje druženje

Zanima vas više? Pridružite se online prezentaciji koju organizira Leysin American School i saznajte sve o njihovim ljetnim, ali i srednjoškolskim programima. Prijavite se ovdje te nas kontaktirajte za dodatna pitanja: bit.ly/Leysin_prezentacija

ŽIVOT U LAS KAMPU

Učenici su podijeljeni u dvije dobne skupine (9-12 i 13-16 godine) tako da su sve aktivnosti dobno prikladne. Studenti borave u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na kampusu i imaju cimere iz različitih dijelova svijeta! Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, sef, radni stol, stolicu i garderobu. Prostrane spavaonice također nude nevjerojatan pogled na švicarske Alpe!

Kako bi se osjećali kao kod kuće, domovi imaju potpuno funkcionalne kuhinje, zajedničke prostorije te praonicu rublja. Svaki dom ima svoga ravnatelja te tim roditelja koji borave u zgradi i na raspolaganju su polaznicima u bilo koje doba dana ili noći. 

DATUMI ZA OVU SEZONU

Termin 1: 26.6.-14.7.
Termin 2: 16.6.-4.8.

Za rezervacije mjesta do 15.4. Leysin American School smanjuje cijenu ljetnih jezičnih kampova za djecu za 10%. PROČITAJTE VIŠE O JEZIČNOM KAMPU!

Pridružite se online prezentaciji i upoznajte Leysin American School! Svoje iskustvo na prezentaciji podijelit će i učenice iz Hrvatske. Prijavite se ovdje te nas kontaktirajte za dodatna pitanja: bit.ly/Leysin_prezentacija

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka