King's College Online nudi povoljne cijene školarina!

02.04.2021

King’s College Online prva je online srednja škola na svijetu čija godišnja školarina iznosi samo 6000 funti.


Njezina je posebnost u tome što je sav sadržaj vezan za nastavu dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu – tako da učenici mogu samostalno učiti u vrijeme i tempom koji im odgovara. 

Privatna srednja škola s individualnom pristupu

King’s College Online podrazumijeva nastavu koja se održava putem live-streama, male skupine učenika pod vodstvom nastavnika, redovito ocjenjivanje i povratne informacije o radu učenika te materijale za učenje dostupne u bilo koje vrijeme na bilo kojem mjestu. Ovaj fleksibilni pristup obrazovanju idealan je za sve one koji postižu bolje rezultate uz individualiziran stil učenja, one koji smatraju da im lokalni školski sustav neće omogućiti ispunjavanje njihovog punog akademskog potencijala te za učenike koji se, uz formalno obrazovanje, aktivno razvijaju u području umjetnosti, sporta i slično.

Nastava u online školi King’s College temelji se na općeprihvaćenom britanskom kurikulumu koji uključuje međunarodne predmete GCSE i A-levels za učenike od 14 do 18 godina. Britanski kurikulumum daje odličnu podlogu za daljnje obrazovanje te otvara vrata brojnih vrhunskih sveučilišta na engleskom govornom području. Za provođenje nastave koristi se najnovija tehnologija, okupljaju najbolji učitelji i stručnjaci u svome području, za svakog učenika osigurava se personalizirana podrška te omogućuju sadržaji za izvannastavne aktivnosti koje su u skladu s njihovim interesima. 

King’s College – što trebate znati o ovoj vrhunskoj srednjoj školi? 

King’s College dio je Inspired-a, vodeće međunarodne obrazovne grupacije s preko 70 škola u 20 zemalja na 5 kontinenata, a učenici imaju priliku iskoristiti najbolje od online obrazovanja pohađajući jednu od njih. Ova škola poznata je po jedinstvenom iskustvu učenja koje se temelji na holističkom pristupu – jednaka pažnja pridaje se formalnom obrazovanju učenika, njihovom budućem akademskom uspjehu, kao i njihovim interesima koji se razvijaju kroz izvannastavne aktivnosti. Kurikul tako uključuje aktivnosti poput glazbe, umjetnosti, kazališta ili programiranja, kako bi svakom učeniku bilo omogućeno cjelovito obrazovno iskustvo. 

Također, koriste se inovativne metode podučavanja i učenja koje ubrzavaju razumijevanje gradiva, a koje se oblikuju u skladu s načinom na koji učenik najbolje usvaja znanje. Po završetku ove škole više od 90% učenika uspije upisati željeno sveučilište i studijski program, a svaki treći upiše sveučilišta iz grupacije Russell Group i Ivy League.

Ako svome djetetu želite omogućiti cjenovno prihvatljivo srednjoškolsko obrazovanje u jednoj od najprestižnijih britanskih škola, ali i osigurati dovoljno vremena i slobode da razvija svoje talente i interese, ovo je idealna škola za vas! 

Ključne riječi:

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka