Iskoristite popuste na ljetne kampove za djecu u Švicarskoj

17.01.2024

Omogućite svom djetetu jedinstveno edukativno i zabavno iskustvo na ljetnom jezičnom kampu pod okriljem prekrasne prirode.


Već je poznato da se kampovi za djecu u Švicarskoj ističu svojom visokom kvalitetom. Osim vrhunskih nastavnika, ponose se i svojim raznolikim aktivnostima, a njihova je struktura osmišljena kako bi djeca prije svega uživala, stvarala prijateljstva, otkrivala nova mjesta, upoznavala ljude, običaje, ali i razvijala brojne vještine u specijaliziranim područjima.

Tečajevi stranih jezika obogaćeni su praktičnim radionicama koje nude u potpunosti novo i drugačije edukativno iskustvo, a često i u nesvakidašnjim područjima kao što su hotelijerstvo, ugostiteljstvo, poduzetništvo, arhitektura, dizajn, fotografija, glazbena industrija, slastičarstvo ili kulinarstvo.

Ljetne škole stranih jezika u Švicarskoj također su idealne i za one koji završavaju osnovnu školu i razmišljaju o nastavku srednjoškolskog obrazovanja u Švicarskoj. Tijekom ljeta, imaju priliku istražiti kampuse nekih od najprestižnijih škola i uvjeriti se u kvalitetu švicarskog obrazovanja. 

Svake godine, ovi prestižni kampovi nude ekskluzivne popuste kao dio vremenski ograničene ponude. Ponuda traje od 29. siječnja do 2. veljače, a detalje možete pročitati ovdje.

 

Institucije koje nude posebne pogodnosti

TASIS

TASIS, najstarija privatna američka škola u Švicarskoj, smještena je u južnoj regiji Ticino. Nudi međunarodni ljetni kamp za djecu od 4 do 10 godina pod nazivom Le Chateau des Enfants, koji se održava u prekrasnoj vili Belvedere. Djeca na kampu imaju priliku učiti engleski ili francuski jezik te sudjelovati u predavanjima iz STEM područja. Osim toga, imaju pristup raznim klubovima posvećenim kulinarstvu, slikarstvu, planinarenju i sličnim aktivnostima.

TASIS-ov akademski kamp Lugano, smješten je u vili De Nobili, i namijenjen je mladima od 11 do 18 godina. Ovaj kamp nudi učenje stranih jezika te module iz područja arhitekture i dizajna, glazbene industrije, digitalne fotografije, mode i dizajna, kao i talijanske kuhinje.

 

AIGLON COLLEGE

Aiglon College je privatna srednja škola smještena u Švicarskoj koja organizira ljetne jezične kampove za djecu. Nalazi se usred Alpa, udaljena 120 km od Ženeve, u selu Chesières, općina Ollon. U ljetnom kampu Aiglon, djeca ne samo da postaju učenici, već i pravi mali istraživači. Kvalitetni sati jezika kombinirani s jedinstvenim avanturama na otvorenom osiguravaju stjecanje novih vještina i razvijanje samostalnosti nakon završetka ljetnog kampa.

 

LEYSIN AMERICAN SCHOOL

Leysin American School in Switzerland (LAS) smještena je u slikovitom švicarskom mjestu Leysin, poznatom po prekrasnim alpskim pejzažima i bogatoj povijesti i jedna je od najelitnijih privatnih srednjih škola u Švicarskoj. LAS pruža internacionalno obrazovanje na engleskom jeziku, nudeći učenicima raznolike programe, od srednjoškolskih do pripremnih programa za fakultet. Za sve one koji ne žele učiti jezik u ovom ljetnom kampu u američkoj privatnoj srednjoj školi Leysin, moguće je odabrati jedan od modula poput Creative Writing, Da Vinci Lab (STEAM radionice), Environmental Science & Sustainability, Film & Literature, Applied Statistics, Critical Thinking and Logic, Geometry ili Model United Nations. Škola se ponosi poticanjem učenja kroz interaktivne predmete, umjetnost, sport i kulturne aktivnosti, stvarajući poticajno okruženje za razvoj mladih umova. Nastavni plan LAS-a integrira suvremene metode učenja, tehnologiju i pristup kreativnosti kako bi se učenicima pružila relevantna i napredna edukacija koja ih priprema za globalno društvo.

 

Svi zainteresirani za jezične tečajeve u Švicarskoj moći će rezervirati ljetni tečaj uz maksimalan popust od 20% koji je moguće ostvariti za rezervacije samo u periodu od 29. siječnja do 2. veljače. 

Povezane vijesti

Velika Britanija uvrstila Hrvatsku na zelenu listu...

Ranije ove godine Velika Britanija uvela je sustav kontrole naziva traffic light system koji svrstava zemlje u tri kategorije – zelenu, narančastu i crvenu. Ova je kategorizacija dio smjernica k...
16.07.2021 Vidi više

Ljetni jezični tečajevi u inozemstvu održat će se...

Trenutna pandemija u velikoj je mjeri utjecala na način na koji ljudi uče, rade i žive. Nedostatkom socijalnog kontakta mnogi su učenici izgubili osjećaj pripadnosti školskoj zajednici te motiv...
18.06.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka