Dutch Basics - sve o studiju u Nizozemskoj

18.09.2020

Nizozemska je već par godina jedna od omiljenih destinacija našim studentima za studiranje.


Osim što nudi kvalitetno, povoljno i pristupačno obrazovanje postoje još nekoliko prednosti ove predivne zemlje! Upoznat ćemo te s osnovama kako bi se što bolje i što prije pripremio za to.

Znaš li da preko 95% Nizozemaca priča engleski jezik?

Stoga ne čudi da nizozemska sveučilišta nude preko 2000 programa na engleskom jeziku. Od psihologije, ekonomije do prava, inženjerstva, marketinga, Nizozemska se definitivno može pohvaliti s velikim brojem dostupnim preddiplomskih i diplomskih studija.

Dobar glas se daleko čuje, pa stoga mogućnost za upis velikog broja raznovrsnih studija privlači studente iz preko 160 različitih zemalja! Nizozemci su vrlo otvoreni, inkluzivni i raznoliki pa ukoliko si odlučio se na studij u Nizozemskoj, svakako se spremi na iskustvo života – pun različitih tema, iskustva, ljudi i hrane.

Osim velikog broja studija i raznolikosti, nizozemska sveučilišta su vrlo povoljna! Nizozemska vlada ti nudi mogućnost povoljnih studenskih zajmova, a možeš dobiti i dodatne oblike financija u iznosu od 800 eura. Svakako ti i predlažemo da pronađeš studenski posao, jer osim što ti ne treba odlično znanje nizozemskog za rad, dobra je prilika da popuniš svoj studenski džep i dobiješ vrijedno radno iskustvo.

Kada govorimo o radnom iskustvu, valja spomenuti da je Nizozemska na visokom 18. mjestu po razvijenosti ekonomije. Sjedište je mnogim velikim tvrtkama kao što su Philips, Heineken, Shell, Unilever; a predvodi stručnjacima u području dizajna, logistike, održive energije i menadžmenta.

Kada se sve uzme u obzir – Nizozemska je osim odlična destinacija za studij, odlično mjesto za živjeti. U prilog tome ide i informacija da su među 10 najsretnijih zemalja na svijetu! Bogata je poviješću, te je nadomak svih poznatijih destinacija Europe.

Još korisnih informacija možete potražiti na našoj stranici posvećenoj studij u Nizozemskoj i na virutalnom sajmu Study in Holland, 19.11.
Ovdje pronađi link za prijavu i popis izlagača.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka