Dundalk Institute of Technology – vodeća tehnološka obrazovna institucija u Irskoj

16.09.2021

Želiš nastaviti svoje obrazovanje u inozemstvu?


Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se!

Zagreb, Hotel Dubrovnik, 25. rujna i dva izdanja – fizičko i online.

Fizički sajam započet će u 11 te trajati do 18 sati. Sve o studiju u inozemstvu moći ćeš saznati kroz 8 prezentacija i 12 informativnih stolova koji će okupiti 8 predstavnika inozemnih sveučilišta te naše obrazovne savjetnike. Online verziji sajma moći ćeš se priključiti od 14 do 18 sati, poslušati prezentacije najpopularnijih sveučilišta u Nizozemskoj te predstavnicima sveučilišta u inozemstvu i našim obrazovnim savjetnicima postaviti sva željena pitanja na virtualnim konzultacijama.

Dundalk Institute of Technology

Jedna od obrazovnih institucija koja će predstaviti obrazovanje u inozemstvu, preciznije Irskoj jest Dundalk Institute od Technology.

Upoznaj DkIT

Osnovan je 1971. godine i jedan je od vodećih tehnoloških instituta u Irskoj koji sadrži visokokvalitetne nastavne i inovativne istraživačke programe. DkIT je institut za tehnologiju koji financira irska Vlada i pohađa ga oko 5000 studenata. Ono što je zanimljivo kod ove institucije je što nudi smještaj u sklopu svog izrazito modernog kampusa, ali i izvan njega, u okolici grada Dundalk.

DkIT ima raznoliku ponudu studijskih programa na preddiplomskoj i diplomskoj razini koje upisuju studenti iz više od 35 zemalja. Jedno je od sveučilišta koje stavlja naglasak na istraživanja, inovacije i njihovu realizaciju kroz stvarne projekte. Primjerice, ove je godine započeto testiranje novih tehnologija razvijenih na Dundalk Institute of Technology koje bi potencijalno mogle poboljšati život ljudi sa srčanim problemima.

Raznolik odabir studijskih programa

Na preddiplomskom studiju, za razliku od mnogih drugih sveučilišta, nudi veliku paletu različitih kreativnih studijskih programa poput umjetnosti, audio i glazbene produkcije, filmske i televizijske produkcije, kreativnih medija, digitalnog marketinga, kazališne umjetnosti i mnogih drugih. Uz to, postoje programi računovodstva i financija, ekonomije, inženjerstva, poslovanja, menadžmenta i tehnologije, arhitekture, game-development, agronomije, matematike i bioznanosti. S druge strane, programi na diplomskom studiju su usko vezani za one na preddiplomskom te su orijentirani na praktičan i istraživački rad.

Posjetite World Education Fair i razgovarajte direktno s predstavnicima Dundalk Institute of Technology prijavom na sljedećoj poveznici.

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka