Dajte svojoj karijeri vjetar u leđa upisom studija na University of Sunderland!

10.12.2019

University of Sunderland pripada u top 30 sveučilišta u Velikoj Britaniji za osam područja studija, kao što su zdravstvo, turizam i studiji vezani uz obrazovanje, a i u pogledu smještaja i životnih troškova je u top 10.


Na University of Sunderland studentima se nudi širok spektar akademskih programa na pet fakulteta. Ono što je najvažnije je da 93,4% studenata pronađe posao u roku od 6 mjeseci od završetka studija. Sveučilište se nalazi među prvih 10 sveučilišta u području turizma u Engleskoj, a također je atraktivna destinacija i za studente prava, kao i farmacije. Međunarodni studenti čine 37% studentske populacije iz 143 zemalja.

Stupanj zadovoljstva studenata sveučilištem je 84%, a na studijskim programima kao što su Psychology with Counselling, Sports Coaching, Social Sciences, Computer Science with Sandwich Year je nevjerovatnih 100%! Sveučilište ima partnerske ugovore s tvrtkama Sony Play Station, Microsoft, CISCO, IBM, Yahoo, Sage, Nissan i British Airways. 20 godina usko surađuje s tvrtkom GlaxoSmithKline. Proglašeno je jednim od sveučilišta s najboljim radnim uvjetima u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U ovom gradu u sjeveroistočnoj Engleskoj, najam je jeftiniji od onoga u Londonu za skoro 71%. No ako i dalje želiš studirati u Londonu, bez brige - University of Sunderland ima i mogućnost studiranja na kampusu u Londonu.

Studentski život

Bez obzira jeste li zainteresirani za umjetnost, kulturu, sport, povijest ili zabavu, nećete se razočarati. Sa svojim brojnim klubovima i barovima, Sunderland uživa reputaciju centra studentske zabave. Često je dio turneja poznatih umjetnika kao što su Kings of Leon, Oasis, Pink, Take That, Foo Fighters i Black Eyed Peas.

Sportaše će najviše veseliti podatak da je 2009. otvoren moderni sveučilišni sportski centar koja ima terene za badminton, dvoransko penjanje, dvorane za fitness, salone za masažu te velik broj kafića i restorana. Važan podatak je i taj da je sportski centar bio jedna od baza za pripreme na Olimpijskim igrama u Londonu.

Želiš i ti svoje studentske dane provesti okružen mladom motivirajućom okolinom? Onda ne propusti priliku i prvi/prva ugrabi mjesto na britanskim sveučilištima! Pročitaj iskustvo našeg studenta Valentina ovdje.

Dogovori svoje BESPLATNE konzultacije s IntegralEdu obrazovnim savjetnikom putem linka i zajedno krenimo u proces prijave na UCAS do 15.1. !

#studijuinozemstvu #universityofsunderland #besplatnekonzultacije

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka