Pridruži se virtualnoj šetnji kampusom sveučilišta Coventry!

26.05.2020

Razmišljaš o studiju u Velikoj Britaniji? Iskoristi priliku i studiraj kao europski student na britanskom sveučilištu koje je u top 15 britanskih sveučilišta.


Coventry University je moderno sveučilište koje gleda na budućnost i ponosno pruža visokokvalitetno obrazovanje, a ističe se fokusom na primijenjena istraživanja.

Zalažu se da svim studentima pruže izuzetno iskustvo učenja, usprkos ovim izazovnim vremenima, te će učiniti sve što mogu kako bi pomogli studentima da započnu studije kad žele.

Dodatna mogućnost uzimanja studentskog zajma će te sigurno potaknuti na prijavu! U nastavku članka upoznaj Coventry University i otkrij kako se virtualno prošetati kampusom iz udobnosti svog doma!

Grad Coventry

Smješten u zapadnom dijelu regije Midland, Coventry je udaljen samo sat vremena vožnje vlakom od Londona, a pola sata od Birminghama. Nalazi se na 5. mjestu britanskih studentskih gradova prema QS Best Student Cities Index 2018. A uzbudljive vijesti stižu i za nadolazeću godinu - Coventry je proglašen UK gradom kulture za 2021.!

Čime će te Coventry University impresionirati?

Sveučilište Coventry se najviše ponosi 15. mjestom na listi najboljih britanskih sveučilišta prema The Guardian University Guide za 2020. godinu!

Teaching Excellence Framework označava vrhunska sveučilišta u području podučavanja, a Coventry University ima zlatni standard u toj kategoriji. Novine The Times i Sunday Times proglasile su ga sveučilištem godine što se tiče studentskog iskustva za 2019 godinu.

Studenti sveučilišta Coventry ne moraju se brinuti o svom budućem zaposlenju jer s diplomom s ovakvog odličnog sveučilišta će sigurno krenuti na put prema uspjehu. Naime, 91% njihovih studenata je zaposleno ili nastavilo studij unutar 6 mjeseci od diplome!

Studijski programi

Sveučilište je poznato po raznim studijima u područjima poput menadžmenta, medijske produkcije, kriminologije i računalstva. Neki drugi studijski programi koji bi te mogli zanimati su: Forensic Psychology, Banking and Finance, Automotive and Transport Design, Digital Media, Ethical Hacking and Cybersecurity, Media Production, Event Management i drugi.

Studirati možeš i online, primjer je preddiplomski studij Management and Leadership s početkom u rujnu ili studenom 2020. i još tri termina u 2021 godini. O ostalim preddiplomskim i diplomskim programima možeš doznati na događaju koji organiziramo u suradnji sa sveučilištem.

Virtualna šetnja kampusom

Pridruži nam se 9. lipnja se virtualnoj šetnji kampusom i upoznaj ovo britansko sveučilište. Šetnju započinjemo u 17 sati. Iako Coventry University Group ima 3 kampusa – Coventry, London i Scarborough a na ovom webinaru imat ćeš priliku prošetati se kampusom u Coventryu. Par stvari koje trebaš znati o kampusu je to se sastoji od modernije i starije arhitekture, a nalazi se u centru grada. Uz to ćemo popričati o sveučilištu, ne propusti!

Za besplatno sudjelovanje prijavi se putem prijavnice. Čekamo te! :)

Kasne prijave na studij u inozemstvu su i dalje moguće! Obrati se našim obrazovnim savjetnicima za besplatne konzultacije putem linka ili mailom na info@integraledu.hr.

Povezane vijesti

Corvinus University of Budapest – studiji ekonomij...

Oko 11,500 studenata raspoređeno je na 12 institucija sveučilišta pod vodstvom stručnjaka svake discipline. Glavna zgrada ovog skoro stogodišnjeg sveučilišta uvrštena je na...
12.10.2021 Vidi više

Olakšan ulazak u UK svim potpuno cijepljenim građa...

Svi oni koji su potpuno cijepljeni u zadnjih 14 dana, imat će pravo ulaska u zemlju. Među priznatim cjepivima su: Oxford/AstraZeneca, Pfizer BioNTech, Moderna i Johnson & Johnson. Putnici koji pu...
24.09.2021 Vidi više

MODUL University Vienna – sveučilište usmjereno na...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Dundalk Institute of Technology – vodeća tehnološk...

Informiraj se na nadolazećem World Education Fairu, najvećem događaju posvećenom obrazovanju u inozemstvu na ovome području. Sudjelovanje je besplatno, potrebno je samo registrirati se! Zagreb, Hotel...
16.09.2021 Vidi više

Fontys UAS – jedno od najboljih sveučilišta primij...

Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj koje moraš istražiti, a nalazi se u dijelu Nizozemske koji je okarakteriziran kao brzorast...
09.09.2021 Vidi više

Što je to obrazovno savjetovanje i zašto ga odabra...

Odabir i upis željenog studija u inozemstvu uzbudljiv je, ali i kompleksan proces koji podrazumijeva detaljno informiranje o studijskim programima, obrazovanju u inozemstvu, uvjetima i kriterijima sve...
26.08.2021 Vidi više

Rezervirajte savjetovanje

Korak 1 od 3

PRETPLATITE SE NA NOVOSTI I TRENUTNE PONUDE

Primajte ažurirane informacije od Integrala

Molimo odaberite za koje programe želite primati novosti i ponude:

Pravila o zaštiti osobnih podataka